Libnet.ro
UNICEF

08:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dacian Ciolos: Este o urgenta amendarea legii electorale, astfel incat romanii din diaspora sa fie reprezentati de un numar de parlamentari proportional cu participarea lor la vot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dacian Ciolos: Este o urgenta amendarea legii electorale, astfel incat romanii din diaspora sa fie reprezentati de un numar de parlamentari proportional cu participarea lor la vot

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a salutat, duminica seara, participarea record a romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale si considera ca legea electorala ar trebui amendata, astfel incat acestia sa fie reprezentati mai bine in Parlament. Peste 910. 000 de romani au votat deja in afara tarii. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dacian Ciolos: Ma astept ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul

Presedintele PLUS Dacian Ciolos spune ca se asteapta ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul, iar seful statului sa adune toate fortele politice pentru modernizarea Romaniei.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS si Avantgarde la comanda An.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele REZULTATE OFICIALE, doar la Antena 3

Antena 3 va difuza singurul si cel mai precis exit-poll al acestor alegeri prezidentiale,realizat de CURS-Avangarde, in aceasta seara, la ora 21. Imediat .

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Noi rezultate dupa iesirea de la urne

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, arata datele unui exit-poll realizat de IRES la iesirea de la urne.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale, la Antena 3

Romanii voteaza in numar impresionant in diaspora, mai multi ca in urma cu doua saptamani, iar peste cateva ore se deschid urnele si in tara. in finala.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Scor INCREDIBIL in aceste clipe. Lovitura care poate DECIDE totul

Cu o ora inaintea inchiderii urnelor in Romania, emotiile incep sa se risipeasca in cele doua tabere. Daca au existat vreodata.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Scenariu-BOMBA. Cum arata cifrele la PSD si PNL

Cu mai putin de trei ore inaintea inchiderii urnelor in Romania, PSD si PNL stau cu ochii pe datele din teren. Iar daca la unii e bucurie, la altii cifrele arat.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019, Turul 2. Datele dupa ora 16.00. Surpriza TOTALA pe scena politica

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019, Turul 2. Cu mai putin de patru ore inainte de incheierea votarii in Romania, diferenta dintre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )