Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatea Electorala a aprobat inca 270 de sectii de votare in strainatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatea Electorala a aprobat inca 270 de sectii de votare in strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, duminica, aprobarea a inca 270 de sectii de votare in strainatate la alegerile prezidentiale din anul 2019, la propunerea misiunilor diplomatice si oficiilor consulare. Astfel, numarul total al sectiilor infiintate deja este de 714, dintr-un total de 838 de sectii care se preconizeaza ca vor exista pana la data scrutinului. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale: Autoritatea Electorala a dat unda verde pentru infiintarea a inca 270 de sectii de votare in strainatate Vezi in articol unde sunt toate cele 714 de sectii

Autoritatea Electorala Permanenta a aprobat, printr-o hotarare, inca 270 de sectii de votare in strainatate pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, informeaza institutia.

MAE a transmis catre AEP o lista suplimentara de 270 de sectii de votare in strainatate, pentru alegerile prezidentiale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP) o lista suplimentara cu 270 de sectii de votare in strainatate, in completarea celor 444 de sectii aprobate.

AEP a aprobat inca 270 de sectii de votare in strainatate. Cate sunt in total

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca a aprobat inca 270 de sectii de votare in strainatate, pentru prezidentialele din noiembrie, la propunerea misiunilor diplomatice si a oficiilor consulare.

MAE a transmis o lista suplimentara de 270 de sectii de votare in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP), o lista suplimentara cu 270 de sectii de votare in strainatate, in completarea celor 444 de sectii aprobate.

ALEGERI PREZIDENTIALE: MAE a transmis catre AEP o lista suplimentara de 270 de sectii de votare in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta o lista suplimentara cu 270 de sectii de votare in strainatate, pentru alegerile prezidentiale din noimebrie. Acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )