Libnet.ro
UNICEF

14:15

Campania electorala s-a incheiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Campania electorala s-a incheiat

Campania electorala pentru alegerile locale s-a incheiat sambata dimineata, la ora 7,00, romanii fiind asteptati duminica la urne sa isi aleaga primarii, presedintii de consilii judetene, consilierii locali si judeteni. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale Campania electorala s-a incheiat oficial. Urmeaza testul votului de duminica, in conditii speciale

Campania electorala pentru alegerile locale s-a incheiat sambata dimineata, la ora 7,00, romanii fiind asteptati duminica la urne sa isi aleaga primarii, presedintii de consilii judetene, consilierii locali si judeteni. Mandatele actualilor alesi locali, care trebuiau sa expire in iunie, au fost prelungite din cauza pandemiei de coronavirus. Cititi si Tot ce trebuie sa stii despre masurile exceptionale si votare.

Alegeri locale 2020. Bucurestenii, dezamagiti de campania electorala. Ce isi doresc, de fapt, de la un primar

Mai sunt aproximativ 24 de ore pana la iceperea scrutinului pentru aceste Alegeri Locale. Campania electorala s-a incheiat, iar populatia a ramas cu un gust amar. Discursurile populiste, promisiunile electorale au ramas aceleasi. Multi dintre primarii actuali, conform romanilor, nu au facut mai nimic in mandatul de pana acum. Ce ramane de facut? Alegeri locale .

Campania electorala dintr-o comuna din Ilfov s-a lasat cu scandal cu sabii si amenintari (VIDEO)

Campania electorala s-a desfasurat cu sabii si amenintari in comuna Gruia, din judetul Ilfov. Un consilier local PSD, Ion Ban, a fost surprins in timp ce isi ameninta si injura.

Campania electorala pentru alegerile locale a ajuns la final. Astazi e ultima zi

Numaratoarea inversa pentru alegerile locale a inceput, vineri fiind ultima zi de campanie electorala pentru candidatii inscrisi in cursa pentru primarii si consiliile judetene si locale. Desfasurata in conditii fara precedent din cauza pandemiei de coronavirus, campania se incheie sambata, la ora 7,00. De altfel, batalia la sfarsitul careia vom afla cine va conduce administratiile locale a fost amanata luni de zile din cauza pandemiei. La fel ca la scrutinul din urma cu patru ani, alegerile au loc intr-un singur tur, iar procesul electoral ar putea fi ingreunat ca urmare a masurilor de protectie sanitara din sectiile de votare.

SUA: Curiozitati din campania electorala: Biden poarta masca pe dos Trump vede corona ca pe un loc minunat din Italia

Cu mai putin de 40 de zile inainte de scrutin, cursa pentru Casa Alba face un ocol prin Italia, pe cerul New Hampshire si pe terenurile de vanatoare din Dakota. Povesti haioase sau controversate dintr-o campanie electorala americana purtata in conditii neobisnuite, scrie AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )