Libnet.ro
UNICEF

13:15

Care sunt conditiile UDMR pentru a sustine Guvernul PNL. Kelemen Hunor, dupa discutia cu Ludovic Orban: Experienta mi-a aratat ca acordurile scrise sunt incalcate de foarte multe ori (VIDEO)

B1 B1,
Care sunt conditiile UDMR pentru a sustine Guvernul PNL. Kelemen Hunor, dupa discutia cu Ludovic Orban: Experienta mi-a aratat ca acordurile scrise sunt incalcate de foarte multe ori (VIDEO)

UDMR cere viitorului Guvern PNL sanu dea Ordonante de Urgenta in domeniul Justitiei si sa nu modifice legislatia electorala, precum si sa ia in calcul acordarea unui procent de 6% din PIB pentru. continuă pe B1

Conditiile UDMR pentru a sustine guvernul Orban: Fara OUG pe legile Justitiei si fara primari in doua tururi

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a prezentat joi conditiile pe care partidul sau le-a pus lui Ludovic Orban pentru a sustine guernul liberal. Acesta cere sa nu se dea ordonante de urgenta pe legile Justitiei, si sa nu se modifice legile electorale. Cei doi lideri au mai discutat despre OUG 114, unde suntem foarte aproape de a vedea lucrurile asemanator, precum si finantarea educatiei, liderul maghiar militand pentru 6% din PIB.

Romanii vor primi bani pentru caldura! Care sunt conditiile pentru a putea beneficia de acest ajutor

Ajutorul pentru caldura incalzire) poate fi solicitat de catre romani, prin intermediul unei cereri. Ajutorul pentru caldura este un sprijin oferit pentru incalzirea locuintei, ce este acordat in baza.

Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul Orban. Va fi greu de acceptat pentru liberali

In urma cu o zi, presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o conferinta de presa, cine este noul prim-ministru al Romaniei. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ce conditie are pentru noul premier Ludovic Orban. Politicianul a dezvaluit in ce mod poate sustine ALDE in Parlament investirea Guvernului Orban. Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul .

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL: Vom sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, marti, ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania, afirmand ca este nevoie de competenta si eficienta. Ponta declara ca Guvernul PNL nu crede ca poate raspunde asteptarilor societatii, de aceea Pro Romania nu va vota Guvernul PNL.

Rasturnare de situatie. USR ar putea sa nu voteze Guvernul PNL. Decizia anuntata in urma cu putin timp

In aceasta marti, a fost anuntat ca USR ar putea sa nu isi exprime votul pentru un Guvern PNL, daca nu isi asuma un calendar pentru alegerile anticipate. De asemenea, cel care a facut aceste declaratii a fost deputatul Cristian Seidler. Potrivit acestuia, nimeni din partea USR nu ar fi mentionat ca sustine 100% un .

Principala conditie a partidului lui Basescu pentru a sustine guvernul Orban

Miercuri, la finalul intalnirii cu liderul PNL, presedntele PMP Eugen Tomac a dezvaluit care e principala conditie a partidului pe care il conduce pentru a sustine guvernarea Orban si anume infiintarea unei structuri speciale care sa gestioneze relatia cu Republica Moldova.

Pe cati parlamentari trebuie sa convinga Ludovic Orban pentru a vota guvernul PNL

Ludovic Orban are nevoie de 233 de voturi pentru a-si implini visul, iar cabinetul sau sa se instaleze la Palatul Victoria. Fata de motiunea de cenzura, calculele de acum sunt mult mai complicate din cauza conditiilor.

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL

Victor Ponta a sustinut ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania. Mesajul a fost publicat pe contul de Facebook al liderului Pro Romania. Pro.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )