Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia pentru votul din diaspora: Romanii vor putea vota pe parcursul a trei zile: vineri, sambata si duminica

Adevărul Adevărul,
Comisia pentru votul din diaspora: Romanii vor putea vota pe parcursul a trei zile: vineri, sambata si duminica

Romanii din strainatate vor putea vota pe parcursul a trei zile - vineri, sambata si duminica, se arata intr-o decizie de joi a comisiei parlamentare pentru elaborarea propunerilor legislative in materie electorala. Cu o zi in urma, comisia a decis ca diaspora sa poata vota, pe langa sistemul clasic, si prin corespondenta sau anticipat. continuă pe Adevărul

Comisia pentru votul in diaspora: Romanii vor vota pe parcursul a trei zile Cei care se afla la coada vor putea vota si dupa ora inchiderii sectiilor -UPDATE

Romanii din diaspora vor vota pe parcursul a trei zile, a decis joi comisia parlamentara pentru modificarea legilor electorale. Parlamentarii din comisie au mai decis ca cei care se afla la coada vor putea vota si dupa ora 21. 00, cand se inchid urnele. Decizia vine dupa ce, la alegerile europarlamentare din 26 mai, zeci de mii de oameni au stat la cozi interminabile la sectiile de votare, iar unii dintre ei nu au reusit sa voteze. Modificarile adoptate de comisia de cod electoral trebuie sa fie adoptate insa si in plen.

Reguli noi privind votul din diaspora

Votul in diaspora se va desfasura pe parcursul a trei zile, a decis comisia parlamentara electorala.

Votul din diaspora se va desfasura vineri, sambata si duminica

Comisia speciala comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea, modificarea si complet.

Romanii vor putea compara online preturile la benzina, de la 1 iulie. Consiliul Concurentei lanseaza Monitorul Preturilor pentru Carburanti

Consiliul Concurentei CC) va lansa luni, in data de 1 iulie, platforma Monitorul Preturilor pentru Carburanti, care va contine informatii despre tarifele practicate in marile lanturi de benzinarii din Romania, potrivit unui anunt al institutiei.

Masura extrema pentru alegerile prezidentiale! Cum vor vota romanii din diaspora. Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva

Parlamentarii romani sunt pe cale sa ia o masura extrema inaintea alegerilor prezidentiale de la sfarsitul acestui an. Cetatenii romani din diaspora, care vor fi la cozile de la sectiile de votare la ora inchiderii urnelor, vor avea dreptul sa voteze. Deocamdata propunerea este in stadiul de proiect si urmeaza sa ajunga in Senat si .

PENTRU VOTUL FINAL: Legea privind Fondul de Compensare a Investitorilor, in Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind Fondul de Compensare a Investitorilor FCI), prin care administratorul schemei de compensare se transforma din societate pe actiuni in persoana juridica de drept public dupa modelul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare sau Fondul de Garantare a Asiguratilor, se afla astazi pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor pentru votul final.

Linii fierbinti pentru perioada de canicula. Unde vor putea suna pentru ajutor persoanele defavorizate din Iasi

Mai multe linii telefonice vor fi deschise vara aceasta pentru persoanele defavorizate din Iasi, in scopul monitorizarii acestora in perioada caniculara. Decizia a fost anuntata de catre reprezentantii Primariei Iasi si urmeaza sa fie implementata si administrata de catre Directia de Asistenta Sociala DAS).

incepe incalzirea pentru festivalul Cinemascop. Ce filme vor putea fi vazute in Gradina de vara din Eforie Sud si pe Faleza Cazino din Constanta

Localnicii si turistii din Mangalia si Constanta sunt asteptati, pe 28 iunie si 5 iulie, la proiectii de film, ca o incalzire pentru festivalul Cinemascop, ce va avea loc in Gradina de vara din Eforie Sud. Pe 12, 19 si 26 iulie alte trei proiectii vor avea loc pe Faleza Cazino din Constanta. Toate filmele au intrare libera si incep la ora 21. Festivalul Cinemascop va avea loc intre 1 si 7 august, in Gradina de vara din Eforie Sud.

Camera Deputatilor: Comisia pentru abuzuri discuta marti petitia privind cazul adoptiei fetitei din Mehedinti

Comisia pentru cercetarea abuzurilor si pentru petitii a Camerei Deputatilor va lua in discutie marti cazul adoptiei fetitei din Baia de Arama, ca urmare primirii unei petitii, a declarat miercuri, pentru Agerpres, presedintele comisiei, liberalul Ioan Balan.

Camera Deputatilor: Comisia pentru abuzuri discuta marti petitia privind cazul adoptiei fetitei din Mehedinti

Comisia pentru cercetarea abuzurilor si pentru petitii a Camerei Deputatilor va lua in discutie marti cazul adoptiei fetitei din Baia de Arama, ca urmare primirii unei petitii, a declarat miercuri, pentru Agerpres, presedintele comisiei, liberalul Ioan Balan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )