Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dorina Rusu, membra CNA: Aparitia lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie, la emisiunea Viata satului, este cea mai grava sfidare a legii din partea TVR

Hotnews Hotnews,
 Dorina Rusu, membra CNA: Aparitia lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie, la emisiunea Viata satului, este cea mai grava sfidare a legii din partea TVR

Aparitia presedintelui PSD Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, la emisiunea Viata satului de la TVR, este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice, acuza Dorina Rusu, membra a Consiliului National al Audiovizualului. continuă pe Hotnews

CNA: Aparitia lui Dragnea la emisiunea Viata satului, cea mai grava sfidare a legii

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, a transmis ca aparitia lui Liviu Dragnea la emisiunea Viata satului de la TVR este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice si ca va cere ca acest caz sa fie discutat cu prioritate de for.

Dorina Rusu (CNA) acuza Guvernul si reprezentantii PSD din Consiliu ca boicoteaza referendumul pe Justitie si nu-l fac vizibil

Dorina Rusu, reprezentanta presedintelui Klaus Iohannis in Consiliul National al Audiovizualului CNA), a declarat ca a incercat in mai multe randuri sa impuna pe ordinea de zi regulamentul de campanie pentru referendum, insa majoritatea PSD i-a.

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

Liviu Dragnea, campanie cu gratar si mamaliga la ceaun. De frica protestelor, nu mai iese in piete: Mergi in centrul orasului daca ai curaj

Liviu Dragnea si-a continuat, sambata, excursiile electorale. in weekendul dinaintea alegerilor, liderul PSD a renuntat la intalnirile cu mii de oameni si a preferat sa continue campania in cadru restrans, la Sibiu, dar in fata camerelor de filmat Romania Tv. Postul de televiziune a realizat un reportaj despre cum face friptura si mamaliga la ceaun [] .

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe Viktor Orban, blocand gazele din Marea Neagra, sa subrezeasca relatia Romaniei cu SUA din Parteneriatul Strategic

Vizita premierului maghiar la Washington a fost prilejul pentru ca Budapesta sa-i dea inca o palma Romaniei, o tara aflata intr-o degringolada institutionala fara precedent. Viktor Orban a atacat la Casa Alba pozitia noastra de pilon al flancului Estic si, profitand de declaratiile anti-occidentale vituperate in campanie de Liviu Dragnea, Orban a pus sub semnul intrebarii si seriozitatea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA.

Avocatul Romaniei la CEDO a mintit Curtea de la Strasbourg ca sa-l ajute pe Liviu Dragnea

Noul agent guvernamental al Romaniei pe langa Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Viorel Mocanu, a prezentat informatii false instantei de la Strasbourg, in incercarea de a-l ajuta pe reclamantul Liviu Dragnea. Liderul PSD a atacat la Strasbourg sentinta de condamnare in dosarul Referendumul, unde a primit doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea: Iohannis prefera ca Romania sa piarda, decat sa aiba dreptate PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, intr-un miting desfasurat la Targoviste. Astazi am fost la Targoviste sa le spunem romanilor ca economia creste. O spun cifrele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )