Libnet.ro
UNICEF

09:15

Kelemen Hunor, despre profanarea mormintelor eroilor romani din cimitirul Valea Uzului: Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca e ceva intamplator

B1 B1,
Kelemen Hunor, despre profanarea mormintelor eroilor romani din cimitirul Valea Uzului: Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca e ceva intamplator

Presedintele UDMR; Kelemen Hunor, sustine ca incidentul de la Darmanesti unde a fost profanat cimitirul eroilor Valea Uzului nu ar fi o intamplare mai ales ca are loc in plina campanie electorala. Nu. continuă pe B1

Kelemen Hunor despre situatia de la Valea Uzului: Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca e ceva intamplator

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la Satu Mare, ca nu este atat de naiv incat sa creada ca situatia din Valea Uzului, unde cruci ale eroilor romani au fost acoperite cu saci de plastic, a aparut intamplator in campanie electorala, sustinand ca solutia trebuie gasita in primul rand de catre autoritatile de la Bucuresti.

Traian Basescu, despre profanarea mormintelor eroilor romani: Resping atitudinea extremistilor unguri si a UDMR care nu ii mai reprezinta pe minoritarii unguri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a condamnat incidentul de la Darmanesti unde un grup de extremisti maghiari au profanat cimitirul eroilor Valea Uzului acoperind crucile militarilor romani si un monument cu.

Crucile eroilor romani din cimitirul Valea Uzului, acoperite cu saci negri / Cimitirul, subiect de disputa intre autoritatile romane si cele maghiare

Crucile a zeci de eroi romani si monumentul amplasat de Primaria orasului bacauan Darmanesti in Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului au fost profanate, fiind acoperite cu saci negri de gunoi, potrivit unor fotografii postate pe retelele de socializare. Politia Bacau a anuntat vineri ca a declansat o ancheta.

Liviu Dragnea, despre vandalizarea crucilor eroilor romani din cimitirul Valea Uzului: Acestea sunt chestiuni cu simbolistica foarte mare si trebuie foarte multa cumpatare si intelepciune(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat, vineri, dupa ce Cimitirul Eroilor Valea Uzului a fost profanat de un grup de activisti anonimi maghiari. Acesta a indemnat la cumpatare si intelepciune.

Crucile ridicate pentru eroii romani din cimitirul Valea Uzului, acoperite cu saci negri / Cimitirul, subiect de disputa intre autoritatile romane si cele maghiare

Zeci de cruci ridicate pentru eroii romani, precum si monumentul amplasat de Primaria orasului bacauan Darmanesti in Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, au fost profanate, fiind acoperite cu saci negri de gunoi, potrivit unor fotografii postate pe retelele de socializare. Politia Bacau a anuntat vineri ca a declansat o ancheta.

Seful CNCD, reactie in cazul maghiarilor care au profanat cimitirul eroilor romani din Valea Uzului: Gestul nu e corect! E important sa existe un dialog intre parti si sa nu se creeze tensiuni inutile (VIDEO)

Situatie revoltatoare in Harghita, unde crucile dintr-un cimitir al eroilor romani din Valea Uzului au fost acoperite cu pungi de gunoi. Este o forma prin care liderii politici ai minoritatii maghiare au decis.

Kelemen Hunor: Nu exista un lider in acest moment in zona opozitiei care are capacitatea politica, are autoritatea necesara ca sa coaguleze o majoritate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, le da o lovitura importanta partidelor de opozitie care doresc sa rastoarne guvernarae PSD-ALDE. Acesta a afirmat ca nu vede in prezent niciun lider in opozitie care sa.

Kelemen Hunor spune ca nu exista un lider in zona Opozitiei care sa coaguleze o noua majoritate: Ideea sa-i omoram pe PSD-isti si pe cei de la ALDE e generoasa, dar ce se va intampla a doua zi?

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la Satu Mare, ca ideea de a inlatura de la guvernare coalitia PSD - ALDE este generoasa, insa nu vede un lider politic din Opozitie care sa coaguleze o noua majoritate.

Cruci ale eroilor romani, acoperite cu saci intr-un cimitir din Bacau

Politistii din Bacau au inceput cercetarile dupa ce mai multe cruci ale unor eroi romani din Primul si din Al Doilea Razboi Mondial au fost acoperite cu saci de plastic.

VIDEO George Simion, candidat la europarlamentare, spune ca a fost batut de extremisti maghiari, la cimitirul din Valea Uzului, unde crucile eroilor romani fusesera acoperite cu saci negri / Mai multi maghiari l-au acuzat de provocare

George Simion, liderul Miscarii Unioniste, care candideaza independent la Parlamentul European, afirma ca a fost batut de extremisti maghiari la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, unde s-a deplasat dupa ce pe retelele sociale au aparut imagini cu crucile a zeci de eroi romani acoperite cu saci negri de gunoi. George Simion s-a aflat saptamana trecuta in centrul atentiei publice dupa ce a filmat un videoclip pentru promovarea campaniei electorale cu scene controversate, in care apare inclusiv un cuplu care mimeaza practici sado-masochiste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )