Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca se foloseste de sindicatul STB in alegerile de duminica: Cum adica nu vota cu creierul - burta simte foamea?

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan o acuza pe Firea ca se foloseste de sindicatul STB in alegerile de duminica: Cum adica nu vota cu creierul - burta simte foamea?

Nicusor Dan a prezentat miercuri un mesaj care a fost scris pe o tabla intr-o autobaza a Societatii de Transport Bucuresti STB) din Militari si acuza administratia PSD ca a folosit fonduri publice si institutia publica pentru a face campanie electorala. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului.

Nicusor Dan acuza sindicatul STB ca se implica in campanie: Cum adica, in 2020, sa vii cu mesajul nu vota cu creierul? (FOTO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat administratia PSD - Firea din Bucuresti ca foloseste bani publici in campania electorala, pentru a mai castiga o mana de voturi. Dan a.

Nicusor Dan: Caracatita Firea-Pandele-PSD continua campania murdara. Mafia imobiliara e disperata ca pierde accesul la banii publici si la autorizatii ilegale

Candidatul drepte la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat luni, dupa ce Dana Budeanu, apropiata Gabrielei Firea, a prezentat imagini cu el alaturi de un dezvoltator imobiliar cu care se afla in litigiu, ca omul de afaceri i-a solicitat sa se intalneasca in contextul in care contestase un PUZ in instanta, procesul fiind in desfasurare. Ulterior, Nicusor Dan a sustinut ca aceste asa-zise dezvaluiri nu spun nimic si nu dovedesc nimic.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e parte din mafia imobiliara Cum a ajuns Bucurestiul sa aiba putine spatii verzi si zone cu potential turistic (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a ales, marti, sa discute despre mafia imobiliara din Bucuresti deoarece acesta este subiectul pe care il vrea abordat aparatul de propaganda al.

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

Avem de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie, sustine Nicusor Dan

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca, la alegerile locale din 27 septembrie, bu.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate.

Basescu, dupa ultimul sondaj prezentat de PNL: Daca pierde Nicusor Dan, eu il scot in suturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sambata de Nicusor Dan, care arata o cursa stransa intre candidatul PNL-USR-PLUS si primarul in functie, Gabriela Firea, candidata din partea PSD. Fostul presedinte spune ca Barna si Orban l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs pe insusi Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )