Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nicusor Dan acuza sindicatul STB ca se implica in campanie: Cum adica, in 2020, sa vii cu mesajul nu vota cu creierul? (FOTO)

B1 B1,
Nicusor Dan acuza sindicatul STB ca se implica in campanie: Cum adica, in 2020, sa vii cu mesajul nu vota cu creierul? (FOTO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat administratia PSD - Firea din Bucuresti ca foloseste bani publici in campania electorala, pentru a mai castiga o mana de voturi. Dan a. continuă pe B1

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca se foloseste de sindicatul STB in alegerile de duminica: Cum adica nu vota cu creierul - burta simte foamea?

Nicusor Dan a prezentat miercuri un mesaj care a fost scris pe o tabla intr-o autobaza a Societatii de Transport Bucuresti STB) din Militari si acuza administratia PSD ca a folosit fonduri publice si institutia publica pentru a face campanie electorala.

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului.

NICUSOR DAN: Este o lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta. Dan a mai spus ca fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie, scrie News.

Nicusor Dan: Campania e mai mult decat o discutie despre cine aduce apa calda, este o lupta de valori. Fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta.

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

STB, dupa acuzatiile lui Nicusor Dan: Mesajele electorale, scrise de o persoana de rea-credinta

Societatea de Transport Bucuresti reactioneaza la acuzatiile aduse de Nicusor Dan si afirma ca o persoana de rea credinta a scris intentionat mesaje electorale pe o tabla care, in mod uzual, este folosita pentru a afisa informatii despre situatii din trafic.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

Nicusor Dan, explicatii dupa ce a folosit termenul panarama: Ce a vrut sa spuna si la cine s-a referit, in discursul care a intetit ultima saptamana de campanie

Nicusor Dan si-a nuantat pozitia de luni searadin discursul sustinut la Teatrul National, cand a folosit termenul panarame in contextul luptei de valori in cursa pentru Capitala. Candidatul.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Dr. Gabriel Diaconu sanctioneaza mesajul lui Nicusor Dan: Ce-o fi crezut, ca deodata il vor vota barbati in trafic?

Psihiatrul Gabriel Diaconu sanctioneaza declaratia lui Nicusor Dan , candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, care a afirmat recent ca in aceasta campanie electorala este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )