Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nicusor Dan in PNL. Previziunea-bomba facuta de Ion Cristoiu

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan in PNL. Previziunea-bomba facuta de Ion Cristoiu

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca Nicusor Dan este numai in gand candidatul comun PNL-USR la Primaria Capitalei, deoarece nu exista formal o alianta electorala care sa parafeze nu numai candidatura acestuia, ci si cele pentru Consiliul general si primariile de sector. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru:Domeniul public nu este mosia PSD Un intreg aparat care trebuia sa fie la treaba a fost mobilizat, din nou, impotriva lui Nicusor Dan

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, afirma ca domeniul public din Bucuresti nu este mosia PSD, dupa ce Nicusor Dan a fost din nou bruiat in timpul unei conferinte de presa. Potrivit acesteia, un intreg aparat care trebuia sa fie la treaba a fost mobilizat, din nou, impotriva lui Nicusor Dan si al Opozitiei din Primaria Capitalei. PNL va cere prefectului atacarea hotararii pentru aprobarea PUZ Sector 5.

Cine este politistul care a facut presiuni asupra lui Nicusor Dan: inculpat pentru luare de mita si trafic de influenta

Liderul PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, l-a identificat pe politistul care a gestionat situatia din trafic astfel incat conferinta lui Nicusor Dan sa poata fi bruiata de claxoanele a mai multor camioane ale Primariei Sectorului 5. Mai precis, politistul mentionat de Ciucu ar fi fost inculpat pentru luare de mita si trafic de influenta.

Nicusor Dan: Prin sedinta de azi, actuala administratie de la Primaria Capitalei isi arata neputinta, agonia si falimentul Principalele declaratii facute de candidatul independent sustinut de PNL si USR (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, desfasoara o conferinta de presa, joi, ora 10, in care vorbeste despre sedinta Consiliului General al Municipiului.

Nicusor Dan, o noua conferinta cu scandal. Politia, la fata locului

Nicusor Dan a fost din nou sicanat in timpul unei conferinte de presa. Joi, in timp ce candidatul sustinut de PNL si USR a inceput sa vorbeasca, soferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5, inscriptionate cu initialele primarului Daniel Florea, au inceput sa claxoneze.

VIDEO Nicusor Dan, bruiat din nou la o conferinta de presa: Angajatii Primariei Sectorului 5, de pe masinile de salubrizare, au claxonat fara oprire

Nicusor Dan este din nou bruiat la o conferinta de presa. De data aceasta de angajatii Primariei Sectorului 5, de pe masinile de salubrizare, au claxonat fara oprire, astfel incat candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei sa nu se poata auzi. in intersectie era si un politist local al Primariei Sector 5, care nu a intervenit, desi linistea publica a fost perturbata. Primaria Sectorului 5 este condusa de Daniel Florea PSD).

Nicusor Dan, bruiat din nou la conferinta de presa. Evenimentul, intrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5, a fost marcat de claxoane si motoare turate. Jurnalistii, stropiti cu dezinfectant (VIDEO)

Conferinta de presa desfasurata de Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost bruiata din nou. De aceasta data, evenimentul a fost marcat de claxoane si.

Nicusor Dan, bruiat din nou la conferinta de presa. Evenimentul, intrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5 cu concursul Politiei Locale, a fost marcat de claxoane si motoare turate. Jurnalistii, stropiti cu dezinfectant (VIDEO)

Conferinta de presa desfasurata de Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost bruiata din nou. De aceasta data, evenimentul a fost marcat de claxoane si.

Nicusor Dan: As vrea sa intorc politetea Gabrielei Firea, dar nu gasesc nicio pozitie in primarie pe care sa fie potrivita, nicidecum cea de viceprimar. N-as recomanda-o nici ca presedinte de scara de bloc

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, i-a oferit o replica Gabrielei Firea, dupa ce primarul general i-a lansat indirect o invitatie de a face parte din echipa sa .

Barna, despre sicanele PSD la conferinta lui Nicusor Dan: Ultimele zbateri ale unui grup infractional organizat care a confiscat orasul

Dupa ce Nicusor Dan a fost din nou sicanat de PSD, presedintele USR Dan Barna sustine ca administratia pesedista a Bucurestiului incearca sa bage pumnul in gura opozitiei. Ce vedeti acum sunt ultimele zbateri ale unui grup infractional organizat care a confiscat orasul. Bucurestenii vad lucrurile astea si au sa isi ia orasul inapoi, a scris Dan Barna pe Facebook.

VIDEO PSD a sicanat din nou conferinta lui Nicusor Dan. Primarul Sectorului 5 a trimis basculante si tunuri cu apa. E filonul comunist din PSD

PSD l-a sicanat din nou pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a trimis un sir de basculante la conferinta de presa sustinuta de Nicusor Dan in aer liber, in Sectorul 5. in momentul in care Nicusor Dan a inceput sa vorbeasca, soferii de basculante au pornit motoarele si au inceput sa claxoneze, astfel incat sa-l acopere. Camioanele erau inscriptionate cu initialele lui Daniel Florea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )