Libnet.ro
UNICEF

16:46

Noi reglementari pentru alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi reglementari pentru alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta a elaborat si a pus in dezbatere publica proiectul de hotarare pentru aprobarea metodologiei depunerii dosarelor de candidatura si a listelor de sustinatori la alegerile locale din 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Alianta USR Plus propune doua zile de vot pentru alegerile locale

Alianta USR PLUS a propus luni ca organizarea alegerilor locale din toamna sa aiba loc pe parcursul a doua zile pentru a avea un proces electoral corect si accesibil tuturor cetatenilor in conditii de siguranta sanitara, potrivit unui comunicat de presa, citat de g4media.

Alianta USR-PLUS propune doua zile pentru alegerile locale. Presada: Vrem ca un numar cat mai mare de romani sa isi poata exercita dreptul de a vota

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS sustin organizarea alegerilor locale din toamna pe parcursul a doua zile pentru a avea un proces electoral corect si accesibil tuturor cetatenilor in conditii de siguranta sanitara.

Partidele scot artileria grea la alegerile locale: Demnitari, inclusiv actuali ministri, trimisi in lupta pentru primarii

Partidele politice au decis sa mearga in cele mai grele batalii cu fosti ministri sau alesi din conducerea centrala. Alegerile locale, ce vor avea loc pe 27 septembrie, sunt un test pentru toate partidele pentru ca imediat dupa acestea, la cateva luni, vor urma si cele parlamentare.

Miscare-bomba pe scena politica. Noutatea care ii avantajeaza pe candidatii de la alegerile locale!

Proiectul de hotarare pentru aprobarea metodologiei depunerii dosarelor de candidatura si a listelor de sustinatori la alegerile locale din 2020 a fost finalizat. Anuntul a fost facut de Autoritatea Electorala Permanenta.

Robert Negoita anunta ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale Mesajul pentru Marcel Ciolacu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat luni, pe pagina de Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie. Acesta spune ca se retrage din partid deoarece in ultimii 5 ani a trait numeroase dezamagiri si revolte, printre care epoca Dragnea. Negoita spune ca desi Dragnea a plecat, au ramas capuse insetate de sange, putere si intuneric, ce paraziteaza partidul.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale: Am trait numeroase dezamagiri si revolte Ce spune primarul despre Dancila si epoca stapanului Dragnea, dar si ce ii ureaza lui Ciolacu

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna, pentru ca in ultimii cinci ani, reitereaza el, a trait numeroase de.

Un primar condamnat pentru coruptie si patru dezertori din PSD, sustinuti de liberali la alegerile locale

PNL Salaj a anuntat pe retele de socializare ca la alegerile locale din acest an va sustine cinci candidati independenti, fosti si actuali primari.

USR cere organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Nu fiti Dragnea, domnule Ciolacu!

Presedintele USR, Dan Barna, solicita organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale din septembrie si cere presedintelui Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, sa nu se joace cu vointa poporului. Daca v-ati gandit ca oamenii vor fi demobilizati in august, va asigur ca va inselati, i-a transmis Barna lui Ciolacu.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamna

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat, astazi pe Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna.

Noi criterii pentru carantina si izolare in cazul persoanelor care intra in Romania. Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri o noua hotarare prin care stabileste noi criterii pentru exceptarea de la izolare sau carantina la sosirea in Romania, pe timpul epidemiei de.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )