Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radu Tudor, replica pentru politicienii mincinosi: Manipuleaza pe cei saraci cu duhul

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, replica pentru politicienii mincinosi: Manipuleaza pe cei saraci cu duhul

Radu Tudora scris intr-o postare pe pagina sa de Facebookdespre faptul ca unii politicieni, aflati in campanie electorala, fac manipulari anti-europene cu scopul de a obtine voturi. Sunt un. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Sistemul de rachete THAAD a ajuns in baza militara de la Deveselu

Armata Americana anunta ca sistemul de rachete THAAD, adus in Romania cu o spectaculoasa dezvoltare de forte, a ajuns in Baza de la Deveselu, scrie Radu Tudor pe blog. in conformitate cu deciziile adoptate la nivel.

Radu Tudor, dupa protestul de la Sibiu. Cine sa auda?

Dupa ce zeci de oameni au protestat ieri, la Sibiu, cerand construirea Autostrazii Sibiu-Pitesti, jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a reactionat intr-o postare pe pagina sa de Facebook. De cel putin 10 ani st.

Mesajul lui Tudor Chirila pentru Biserica Ortodoxa: Dumnezeu le spune preotilor cu cine sa voteze enoriasii lor?

Tudor Chirila a transmis un mesaj critic catre Biserica Ortodoxa Romana inaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai. Suparat ca unii preoti fac politica in biserica in loc de slujba religioasa, artistul ii intreaba pe liderii Bisericii daca Dumnezeu le spune preotilor cu cine sa voteze enoriasii lor. Prezent in Piata Victoriei pe 19 mai la [] .

Radu Tudor: Un mare adversar vorbeste despre legatura politica din dosarul lui Dragnea

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care judeca apelul lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, a amanat pronuntarea in dosar pentru data de 27 mai, a doua zi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )