Libnet.ro
UNICEF

13:45

Suma uriasa cheltuita in campania electorala la prezidentiale. Cati bani au avut Dancila, Barna si Iohannis din surse private. Cifre oficiale AEP

Antena3 Antena3,
Suma uriasa cheltuita in campania electorala la prezidentiale. Cati bani au avut Dancila, Barna si Iohannis din surse private. Cifre oficiale AEP

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat joi ca valoarea totala a contributiilor electorale depuse de competitori pentru finantarea campaniei la alegerile prezidentiale pentru pentru primul tur de. continuă pe Antena3

Cati bani castiga lunar Prima Doamna a Romaniei. Diferenta uriasa fata de salariul sotului ei

Carmen Iohannis a reusit sa intoarca toate privirile, cu o zi in urma, atunci cand a mers sa voteze, intr-o sectie din Sibiu. Prima Doamna s-a bucurat la fel ca toti sustinatorii candidatului PNL de victoria acestuia, dupa ce au fost oferite primele rezultate de tip exit poll. Acesta a triumfat in fata contracandidatei sale .

Care a fost secretul lui Klaus Iohannis in campania electorala, potrivit presei straine. Asa i-a atras pe romani la urne

Presa straina a scris despre succesul rasunator al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung i-a facut un portret, precizand ca acesta a facut mutari ingenioase in campania electorala, chiar daca a refuzat dezbaterea cu Viorica Dancila. Neue Zurcher Zeitung: Iohannis nu este neaparat o persoana cu priza la mase Alegerile .

Ephraim Mirvis intervine in campania electorala impotriva lui Jeremy Corbyn

Marele rabin din Regatul Unit a intervenit marti in campania electorala si i-a reprosat in mod abrup.

Cati bani primeste lunar Ilie Nastase de la statul roman. Ce scrie pe talonul de pensie: Este o umilinta!

Ilie Nastase a dezvaluit cati bani primeste de la statul roman, in fiecare luna, in calitate de persoana care a iesit la pensie. Fostul mare tenismen are varsta de 73 de ani si beneficiaza de o pensie militara, iar spre surpriza multora, a cerut ca talonul de pensie sa ii fie aratat, in fata camerelor .

Niculae Badalau, inainte de CEx: S-a gresit in campania pentru prezidentiale. Acesta e adevarul

Niculae Badalau, presedintele organizatiei PSD Giurgiu, a spus, inainte de CEx PSD, ca s-a gresit foarte mult in campania pentru prezidentiale. Trebuie sa tinem partidul. Avem o responsabilitate.

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Cate milioane s-au cheltuit in campania electorala. Un candidat a avut doar finantari private

Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca valoarea totala a contributiilor electorale depuse de competitorii electorali pentru finantarea campaniei electorale la alegerile pentru Pr.

DigiSport: S-a aflat care este pensia lui Ilie Nastase de la statul roman! Cati bani incaseaza fostul mare sportiv

Ilie Nastase 73 de ani), un fan al celor de la FCSB, primeste lunar o pensie din partea statului roman. Dezvaluirea a fost facuta zilele acestea si surprinde la prima vedere. Astfel, fostul mare sportiv mondial este remunerat luna de luna cu suma de 1445 de lei.

Cati bani primesc Serviciile la rectificare

Institutii precum Serviciul Roman de Informatii SRI), Serviciul de Protectie si Paza SPP) si Serviciul de Informatii Externe vor primi mai multi bani la rectificarea ce urmeaza a fi adoptata saptamana aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )