Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nou atac la adresa Vioricai Dancila: Nu aveti dreptul sa survolati de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX

B1 B1,
Nou atac la adresa Vioricai Dancila: Nu aveti dreptul sa survolati de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX

Deputatul USR Iulian Bulai s-a aratat nemultumit, pe pagina sa de socializare, ca premierul Viorica Dancila, aflata in turneu pre-electoral, se deplaseaza in Moldova cu elicopterul. Dna premier, ce vreti s. continuă pe B1

Nou atac la adresa Vioricai Dancila: Nu aveti dreptul sa survolati de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX

Deputatul USR Iulian Bulai a criticat-o peViorica Dancila, dupa ce premierul s-a deplasat cu elicopterul in turneul pre-electoral dinMoldova. Dna premier, ce vreti sa ne transmiteti, ca-n Moldova.

FOTO Ce face ministrul Fifor in plin scandal Caracal? ii tine umbrela Vioricai Dancila! Gafa de cascadorii rasului

In plin scandal legat de cazul din Caracal, ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, apare intr-o fotografie in timp ce ii tine umbrela premierului Romaniei, Viorica Dancila, aflata in vizita la Suceava. Fotografia a fost publicata de Victor Ponta pe contul personal de Instagram. Ministrul Fifor, fotografiat in timp ce ii tine umbrela Vioricai Dancila Premierul .

Lectia de religie a Vioricai Dancila iti arata ca a inceput campania electorala: ce ne invata ea

Candidatul PSD la presedintia Romaniei este Viorica Dancila, iar avand in vedere discursurile motivationale din ultima perioada, si-a inceput campania electorala. Pe parcursul zilei de ieri, Viorica Dancila s-a aflat la Putna. Premierul a fost prezent la sluba crestin ortodoxa cu ocazia Adormirii Maicii Domnului. La aceeasi liturghie, au participat mii de credinciosi. intregul set .

Mihai Chirica, mesaj inaintea vizitei Vioricai Dancila la Iasi:Sper ca ati venit pentru a va lua adio de la votul moldovenilor

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, i-a adresat Vioricai Dancila cateva intrebari pe Facebook, inaintea vizitei anuntate de premier vineri, la Iasi. Edilul asteapta ca iesenii sa o admire in toata splendoarea de premier cu zero realizari si spera ca va veni in oras pentru a-si lua adio de la votul iesenilor.

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in Philadelphia

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in statul Philadelphia,dupa ce un individ a deschis focul asupra agentilor in timpul unei operatiuni. Ulterior,.

Iulian Bulai(USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu .

Mihai Fifor, bodyguardul Vioricai Dancila - Victor Ponta: Probleme cu traficul? Criminali in libertate? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati la MINISTRUL DE INTERNE - ESTE FOARTE OCUPAT!

Ministrul interminat al Internelor, Mihai Fifor, este nedezlipit de Viorica Dancila. Fie ca este vorba despre turneele in tara sau sedintele de la bucuresti, Fifor este umbra premierului, constata Victor.

VIDEO Primarii PSD s-au aliniat sa-i pupe mana Vioricai Dancila la sedinta de partid de la Falticeni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a ajuns miercuri dupa-amiaza la Falticeni, acolo unde a participat la sedinta Comitetului Executiv al PSD Suceava. Sedinta a avut loc intr-o sala de evenimente. Primarii PSD s-au aliniat ca sa-i stranga sau sa-i sarute mana premierului Romaniei.

Europarlamentarii PNL si USR-PLUS ataca propunerile Vioricai Dancila pentru functia de Comisar European: Rovana Plumb si Dan Nica au fost urmariti penal. Va fi rusinos pentru Romania

Europarlamentarii din PNL, USR si PLUS sunt revoltati de propunerile premierului Viorica Dancila pentru functia de Comisar European. Acestia spun ca Rovana Plumb si Dan Nica nu au sanse de a fi acceptati de.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )