Libnet.ro
UNICEF

20:02

Alina Gorghiu, la QA cu Alessandra Stoicescu

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, la QA cu Alessandra Stoicescu

Pentru prima data de cand este presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu vine intr-un platou de televiziune sa raspunda la cele mai arzatoare intrebari ale momentului. A fost un plan de eliminare. continuă pe Antena3

Arnold Schwarzenegger: Pentru prima data de cand am obtinut cetatenia americana in 1983, nu voi vota pentru candidatul republican la alegerile prezidentiale

Actorul american Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, a anuntat pe Facebook, ca pentru prima data de cand a obtinut cetatenia SUA nu va vota pentru candidatul republican la alegerile.

Reuniune emotionanta. Brad Pitt si-a revazut copiii, pentru prima data, dupa divortul de Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima data dupa ce, sotia sa, actrita Angelina Jolie, a depus actele de divort pe 19 septembrie. Actorul de 52 de ani si Jolie, 41 de ani, s-au hotarat asupra unui acord privind custodia temporara.

Alina Gorghiu: Niciodata nu vom guverna cu PSD. Nu avem niciun fel de chimie

Pentru prima data de cand este presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu a venit intr-un platou de televiziune sa raspunda la cele mai arzatoare intrebari ale momentului. Voi fi la fel de.

Brad Pitt a fost lasat sa isi vada copiii pentru prima data de cand Angelina Jolie a depus divort

Angelina Jolie a depus actele privind divortul de Brad Pitt pe 19 septembrie. Actrita a primis in urma solicitarii custodia temporara a celor sase copii pe care ii are cuplul, si de atunci Pitt nu a.

Tensiune printre vedetele A3 - Mircea BADEA, in conflict cu Alessandra STOICESCU: Daca te incurc putem sa ne vedem maine/ Am plecat, nu mai zic nimic (VIDEO)

Conflict pe fata intre realizatorii Antena 3 Mircea Badea si Alessandra Stoicescu. Miercuri dupa-amiaza, cei doi au avut cateva contre deloc colegiale, in direct, la schimbul dintre.

Alina Gorghiu, declaratie surprinzatoare: Voi fi ultima care va anunta unde va candida

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, ca va anunta ultima dintre colegii sai de partid unde anume va candida pentru alegerile parlamentare si a subliniat ca mai important este ce fel de.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii; pentru cartelul PSD-ALDE principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL, ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, iar cartelul PSD-ALDE va livra in perioada urmatoare miniciuni precum.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii si minciuni. Pentru PSD si ALDE, principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL CNC), ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, perioada in care cartelul PSD-ALDE va veni cu o alta interpretare a ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani in politica.

Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, anunta Agerpres. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor. Participantii la reuniune l-au validat si pe eurodeputatul Daniel Buda ca imputernicit la semnarea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile legislative.

Alina Gorghiu: Au fost oameni platiti sa ma urmareasca

Au fost platiti oameni sa ma urmareasca de dimineata pana seara, a dezvaluit Alina Gorghiu, sambata seara, la Antena 3. Au fost oameni care mi-au transmis ca ar fi bine s.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )