Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima reactie a PSD, dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarit penal: Suntem stupefiati! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Prima reactie a PSD, dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarit penal: Suntem stupefiati! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea

Prima reactie a PSD dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh a fost chemata vineri la DNA, unde i s-a adus la cunostinta faptul ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie. Suntem. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, prima reactie a PSD in cazul anchetarii lui Shhaideh: Sursele ne spun ca George Maior coordoneaza un plan de eliminare a lui Dragnea; actiunea de azi, ultima zvacnire in batalia impotriva PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis o declaratie de presa ca urmare a audierii de catre DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh in calitate de suspect, in care sustine ca actiunea este de fapt o ultima zvacnire in batalia impotriva PSD si Liviu Dragnea a lui George Maior, in echipa cu Coldea, Kovesi si recent grupul Ponta.

Vicepremierul Sevil Shhaideh: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar

Vicepremierul Sevil Shhaideh a stat in sediul DNA aproximativ o jumatate de ora, la final spunand ca a fost solicitata pentru a fi informata ca are calitatea de supect intr-un dosar si exista o acheta penala in curs.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la iesire din DNA: Am calitate de suspect, mai multe nu va pot declara

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat ca a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA. Oficialul a stat jumatate de ora la DNA si a luat la cunostinta acuzatiile. Procurorii DNA nu au dat detalii cu privire in ce calitate sau in ce dosar a fost audiata.

Sevil Shhaideh ar putea fi anchetata de DNA in dosarul Balta Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh este suspect, potrivit Antena 3, in celebrul dosar balta Belina, ale carui ite duc chiar la presedintele PSD, Liviu Dragnea. in acelasi dosar au mai fost audiati.

Surse: Sevil Shhaideh, anchetata de DNA in dosarul Balta Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh este suspect, potrivit Antena 3, in celebrul dosar balta Belina, ale carui ite duc chiar la presedintele PSD, Liviu Dragnea. in acelasi dosar au mai fost audiati.

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, chemata la DNA

Ministrul Dezvoltarii Regionale si vicepremierul Sevil Shhaideh este audiata, vineri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

BREAKING NEWS Sevil Shhaideh, vicepremierul Romaniei, este suspecta intr-un dosar de coruptie - VIDEO

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la DNA, ca procurorii DNA i-au comunicat ca are calitate de suspect, intr-un dosar de coruptie.

BREAKING NEWS Sevil Shhaideh, vicepremierul Romaniei, este suspecta, intr-un dosar de coruptie - VIDEO

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la DNA, ca procurorii DNA i-au comunicat ca are calitate de suspect, intr-un dosar de coruptie. Stire in curs de actualizare.

Sevil Shhaideh, urmarita penal intr-un dosar de coruptie. Omul lui Dragnea si-ar pregati demisia din Guvern (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-ar pregati demisia din Guvernul PSD-ALDE, transmit surse guvernamentale citate de EVZ. UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect.

O noua lovitura pentru Guvernul Tudose: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, in vizorul DNA, dupa ministrul Viorel Ilie. Cum le apara pesedistii

Vicepremierul Romaniei, Sevil Shhaideh, este acuzata de abuz in serviciu, in dosarul Belina, a anuntat DNA. Procurorii anticoruptie cer aviz pentru urmarirea penala a deputatei Rovanei Plumb, acuzata de complicitate la abuz in serviciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3055 seconds )