Libnet.ro
UNICEF

17:15

Shhaideh, amenintata ca i se rapesc copiii! Codrin Stefanescu, declaratii incendiare dupa audierea vicepremierului la DNA: George Maior coordoneaza un plan de eliminare a lui Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Shhaideh, amenintata ca i se rapesc copiii! Codrin Stefanescu, declaratii incendiare dupa audierea vicepremierului la DNA: George Maior coordoneaza un plan de eliminare a lui Dragnea (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat pentru B1 TV, ca urmare a audierii de catre DNA a lui Sevil Shhaideh in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie, ca vicepremierul nu. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, prima reactie a PSD in cazul anchetarii lui Shhaideh: Sursele ne spun ca George Maior coordoneaza un plan de eliminare a lui Dragnea; actiunea de azi, ultima zvacnire in batalia impotriva PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis o declaratie de presa ca urmare a audierii de catre DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh in calitate de suspect, in care sustine ca actiunea este de fapt o ultima zvacnire in batalia impotriva PSD si Liviu Dragnea a lui George Maior, in echipa cu Coldea, Kovesi si recent grupul Ponta.

Codrin Stefanescu acuza demersul DNA ca fiind indreptat impotriva lui Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu acuza demersul DNA, pivind punerea sub urmarire penala a vicepremierului Sevil Shhaideh, ca fiind indreptat impotriva lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta spune ca e nevoie de o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai / Codrin Stefanescu, un bufon

Victor Ponta a afirmat vineri, pe Facebook, ca PSD se afla intr-un moment in care ar trebui gandita o reactie care sa salveze partidul chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai si il califica pe Codrin Stefanescu drept bufon.

Ponta, despre Codrin Stefanescu: Un bufon care a semnat un comunicat isteric

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat pe Facebook pe secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a sustinut ca George Maior si Victor Ponta uneltesc sa-l dea jos pe Liviu Dragnea de la sefia PSD.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )