Libnet.ro
UNICEF

12:00

Are o functie care poate sa il tulbure foarte mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Are o functie care poate sa il tulbure foarte mult

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a ironizat, astazi, pe presedintele Comisiei de buget-finante din Senat Eugen Teodorovici, dupa votul privind eliminarea accizei la carburanti si limitarea split TVA, Dragnea spunand ca Teodorovici are o functie care poate sa il tulbure foarte mult. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult. Nu se pune problema demiterii lui

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, este un om pe care-l apreciez foarte mult desi are ritmul lui - adica mai lent - iar in acest moment nu se pune problema demiterii lui.

Dragnea, dupa ce Eugen Teodorovoci a blocat masura TVA-split: Probabil functia il tulbura foarte mult

Presedintele PSD Liviu Dragnea a criticat decizia Comisiei de buget din Senat, condusa de Eugen Teodorovici, care s-a impotrivit masurii de split TVA, impusa de Guvernul Tudose. Pe domnul Teodorovici probabil ca il tulbura functia foarte mult, a spus, ironic, Dragnea.

Dragnea, despre split TVA doar pentru firmele de stat: E mai rea decat TVA split general. Pe Eugen Teodorovici probabil functia il tulbura foarte mult

Presedintele PSD Liviu Dragnea a criticat decizia Comisiei de buget din Senat, condusa de Eugen Teodorovici, care a mentinut masura de split TVA doar pentru firmele care au contracte cu statul. Pe domnul Teodorovici probabil ca il tulbura functia foarte mult, a spus, ironic, Dragnea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )