Libnet.ro
UNICEF

13:00

La cererea de restituire a taxei auto nu se mai depun certificatul de inmatriculare si cartea de identitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
La cererea de restituire a taxei auto nu se mai depun certificatul de inmatriculare si cartea de identitate

Guvernul a decis, prin ordonanta de urgenta, eliminarea obligativitatii contribuabilului de a anexa la cererea de restituire a taxei auto a certificatului de inmatriculare si cartii de identitate a masinii. continuă pe Ziarul Bursa

A fost simplificata procedura de restituire a taxei auto si a timbrului de mediu

Guvernul a aprobat, joi, simplificarea procedurii de restituire a taxei auto si a timbrului de mediu, prin eliminarea obligatiei de a atasa la cerere certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a masinii.

Pentru restituirea taxei auto nu mai este nevoie de depunerea certificatului de inmatriculare si cartii de identitate a masinii

Guvernul a decis miercuri, prin ordonanta de urgenta, eliminarea obligativitatii de a anexa la cererea de restituire a taxei auto a certificatului de inmatriculare si cartii de identitate a masinii.

Guvernul a simplificat procedura de restituire a taxei auto si a timbrului de mediu

Guvernul a simplificat procedura de restituire a taxei auto si a timbrului de mediu, prin eliminarea obligatiei de a atasa, la cerere, certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a masinii, masura regasindu-se intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta adoptat in sedinta de Guvern de astazi si dat publicitatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )