Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban: Oamenii trebuie sa respecte regulile si de 1 mai Despre plata somajului tehnic: Am prevazut bani pentru a face fata unor cereri si mai mari (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Oamenii trebuie sa respecte regulile si de 1 mai Despre plata somajului tehnic: Am prevazut bani pentru a face fata unor cereri si mai mari (VIDEO)

Ludovic Orban s-a aratat increzator ca si de 1 mai romanii vor respecta regulile impuse pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Premierul a precizat ca este constient ca oamenii vor dori sa iasa acum. continuă pe B1

Ludovic Orban: Oamenii trebuie sa respecte regulile si de 1 mai Despre plata somajului tehnic: Am prevazut bani pentru a face fata unor cereri si mai mari (VIDEO)

Ludovic Orban s-a aratat increzator ca si de 1 mai romanii vor respecta regulile impuse pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Premierul a precizat ca este constient ca oamenii vor dori sa iasa acum.

Orban: De 1 Mai sigur ca oamenii vor avea probabil tendinta de a iesi mai mult, dar trebuie sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Iasi, ca este convins ca de 1 mai oamenii vor fi responsabili in privinta respectarii restrictiilor, iar daca vor iesi din case, o vor face fara sa apara un ric suplimentar de raspandire a virusului.

in ce conditii ai voie sa iesi la gratar de 1 mai? Raspunsul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, despre masurile care vor ramane in vigoare dupa data de 15 mai, dar si despre modul in care romanii isi vor petrece timpul pana la ridicarea restrictiilor.

Ludovic Orban: Nu vom aproba iesirea in afara localitatilor. Facem o evaluare a riscurilor in functie de deplasare

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca nu va aproba iesirea in afara localitatilor dupa 15 mai.

Ludovic Orban: Vom elimina restrictiile de circulatie in localitate, vom pastra unele pentru iesirea din localitate

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, despre masurile care vor trebui respectate si dupa data de 15 mai.

Premierul Ludovic Orban, detalii despre relaxarea restrictiilor dupa data de 15 mai: Este cert ca se vor elimina retrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor

Una dintre restrictiile certe la care se va renunta dupa data de 15 mai vizeaza deplasarea in interiorul localitatilor. Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii nu vor trebui sa mai tina cont de.

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte publice si restaurante deschise

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Acesta a dat si exemplul de masuri la care nu se va renunta, cum ar fi vorba de concerte si spectacole. in privinta parcurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare. Exceptie fac locurile d ejoaca pentru copii.

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor in etape: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte si restaurante deschise Ar putea exista si posibilitatea de a merge la muntemare

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, dar se vor pastra reguli clare pentru circulatia in afara localitatii, fara ca acestea sa fie oprite, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Se va mentine regula deplasarii in grupuri nu mai mari de 3 persoane. in privinta parcurilor si a hotelurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare, spune premierul. Raed Arafat: Nu va faceti planuri pentru vacanta de varaArafat: Mall-urile nu se deschid in prima fazaPatronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai.

Ludovic Orban: Dupa 15 mai aceste restrictii vor disparea

Ludovic Orban a vorbit despre incheierea starii de urgenta in Romania. Premierul liberal sustine ca restrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor vor fi eliminate.

Ludovic Orban: Raportul privind masurile luate in starea de urgenta va fi depus luni in Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca luni va fi depus in Parlament raportul privind masurile luate de fiecare minister in timpul perioadei de urgenta. Ministrii cabinetului Orban trebuie sa trimita pana vineri forma finala a acestor masuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )