Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, val de ironii la adresa premierului pe tema pensiilor speciale: Sa speram ca, luat de valul amanarilor la Sf. Asteapta, Orban sa nu o proroge si pe aceasta

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, val de ironii la adresa premierului pe tema pensiilor speciale: Sa speram ca, luat de valul amanarilor la Sf. Asteapta, Orban sa nu o proroge si pe aceasta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, precizeaza ca social-democratii vor vota eliminarea pensiilor speciale, dar spera ca premierul Ludovic Orban, luat de valul amanarilor, sa nu proroge si masura aceasta. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Guvernul ar fi avut timp sa faca calculele necesare si modificarile in buget pentru a pune in aplicare dublarea alocatiilor

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu spune ca Guvernul ar fi avut timp sa prevada in buget sumele necesare pentru dublarea alocatiilor pentru copii, insa acest lucru nu s-a dorit. Ciolacu se arata convins ca nici legea pensiilor nu va fi respectata si nici salariile profesorilor nu vor fi majorate, informeaza News. ro.

MARCEL CIOLACU: Am luat act de solicitarea presedintelui si am aprobat sesiune extraordinara comuna

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca s-a aprobat sesiunea extraordinara comuna a Parlamentului, in perioada 27-31 ianuarie, asa cum a solicitat presedintele Klaus Iohannis.

MARCEL CIOLACU: Am strans semnaturi suficiente pentru a depune motiunea de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Marcel Ciolacu, precizari despre motiunea de cenzura: Desi matematic nu avem numarul de voturi, parerea noastra e ca va trece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, chiar daca in acest moment matematic, social-democratii nu au numarul de voturi.

Marcel Ciolacu numara pe degete cate voturi mai sunt necesare pentru caderea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, oficial, faptul ca PSD va depune motiune d.

Marcel Ciolacu intervine sa-i impace pe liderii filialelor judetene PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu le-a cerut membrilor PSD duminica, la conferinta de al.

Marcel Ciolacu spune ca va semna petitia PES referitoare la un salariu minim european

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, sambata ca va semna petitia lansata de Partidul Socialist European activists Romania referitoare la un salariu minim european si a propus ca si social-democratii sa se alature acestui demers, relateaza Agerpres.

Marcel Ciolacu sustine ideea unui salariu minim european

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, sambata ca va semna petitia lansata de PES activists Romania referitoare la un salariu minim european si a propus ca si social-democratii sa se alature acestui demers.

PNL exclude colaboarea cu PSD. Reactia Ralucai Turcan, dupa ce Marcel Ciolacu a avansat varianta unui guvern de uniune nationala

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca PNL nu va colabora cu PSD si ca Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, este naiv daca are pretentia ca va fi parte la guvernare. Reactia vine.

Marcel Ciolacu, anuntul care baga toate partidele in sedinta. USR-PLUS: PSD-ul vrea sa se agate de orice, doar sa nu fie anticipate!

Strategie de ultima ora pentru rasturnarea Guvernului Orban. Reactii explozive la propunerea-bomba aruncata de presedintele PSD Marcel Ciolacu pe scena politica: guvern de uniune nationala, dupa caderea Guvernului Orban, cu prim ministru din afara PSD, posibil tehnocrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )