Libnet.ro
UNICEF

05:00

Plata contributiilor pentru asigurarile de sanatate, eliminata pentru zeci de mii de romani! Anuntul Ministrului Muncii

B1 B1,
Plata contributiilor pentru asigurarile de sanatate, eliminata pentru zeci de mii de romani! Anuntul Ministrului Muncii

Guvernul a adoptat, prin Ordonanta de urgenta, eliminarea prevederilor referitoare la plata contributiei de asigurari sociale de sanatate CASS) din bugetul de stat pentru persoanele care beneficiaza de. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, noi detalii despre declaratia unica privind plata contributiilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut despre declaratia unica privind plata contributiilor ce va fi introdusa pentru a comasa mai multe formulare ce trebuiau depuse. Astfel, aceasta va avea a.

Vesti BUNE pentru mamici: Plata CASS pentru cei care primesc indemnizatie de crestere a copilului, ELIMINATA

Plata CASS pentru beneficiarii de indemnizatie crestere copil si de venit minim garantat a fost eliminata, miercuri, de Guvern. Executivul a adoptat, prin Ordonanta de urgenta, eliminarea prevederilor.

Contributia de sanatate, eliminata pentru beneficiarii indemnizatiei de crestere a copilului. Ce categorii mai sunt vizate de aceasta masura

Guvernul a adoptat miercuri, prin Ordonanta de urgenta, eliminarea platii contributiei de sanatate din bugetul de stat pentru persoanele care beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului, cele care primesc venitul minim garantat cat si pentru persoanele care primesc indemnizatie pentru concediul de acomodare in urma unei adoptii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )