Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi; va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Hotnews Hotnews,
 Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi; va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie, potrivit news. ro. In acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Hotnews

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc astazi, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi. Va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie. in acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Miercuri va avea loc prima sedinta a Guvernului Dancila

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a noului Guvern, transmite Agerpres.

Prima sedinta a Cabinetului Dancila. Se discuta amanarea formularului 600

Prima sedinta a Cabinetului Dancila are loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de U.

Guvernul Dancila schimba, in prima sedinta, o decizie adoptata de Grindeanu in prima Ordonanta emisa

O masura luata de Cabinetul Dancila in prima sedinta de Guvern reverseaza o decizie adoptata prin prima Ordonanta a guvernului Grindeanu, Ministerului pentru Fonduri Europene redevine de sine statator, dupa un an de cand s-a decis trecerea lui in.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa votul de incredere acordat Guvernului Dancila: Am speranta ca acest Cabinet va sta in functie pana in 2020

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa votul de incredere acordat de Parlament Guvernului Dancila, ca are incredere ca acesta va ramane in functie pana la finalul ma.

Cand va avea loc prima sedinta a noului Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a.

Sedinta a liberalilor inainte de votul de investire a Guvernului Dancila: Ce strategie pregateste PNL

Liberalii din Biroul Politic National si grupurile parlamentare se reunesc duminica in sedinta pentru a stabili felul in care se pozitioneaza fata de investirea guvernului Dancila si.

Membrii Guvernului Dancila au depus juramantul la Palatul Cotroceni

Membrii Guvernului Dancila au depus juramantul, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

SCHIMBARI IMPORTANTE in executiv in prima sedinta de guvern: APARE UN NOU MINISTER

Prima sedinta de guvern a cabinetului Dancila a adus mai multe masuri de reorganizare a administratiei publice centrale in concordanta cu Hotararea Parlamentului pentru acordarea increderii no.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )