Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primaria Capitalei va infiinta o comisie speciala care sa se ocupe de debirocratizarea administratiei publice locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Capitalei va infiinta o comisie speciala care sa se ocupe de debirocratizarea administratiei publice locale

Primaria Capitalei, la propunerea consilierilor generali PNL, va infiinta o comisie speciala care sa functioneze pe o perioada limitata de timp si care sa aiba ca scop debirocratizarea administratiei locale, prin eliminarea depunerii de copii ale unor documente care nu sunt absolut necesare sau reducerea timpilor de asteptare in procesarea unor cereri, potrivit unui proiect de hotarare aprobat in unanimitate, astazi, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). continuă pe Ziarul Bursa

Consilierii generali PNL propun infiintarea unei comisii speciale care sa se ocupe de debirocratizarea administratiei publice locale

Consilierii general PNL propun dezbaterii in sedinta extraordinara de luni un proiect de hotarare prin care sa fie infiintata o comisie speciala care sa functioneze pe o perioada limitata de timp si care sa aiba ca scop debirocratizarea administratiei locale, prin eliminarea depunerii de copii ale unor documente care nu sunt absolut necesare sau reducerea timpilor de asteptare in procesarea unor cereri.

Norma interna aprobata de Consiliul General: Primaria Capitalei va putea da contracte fara licitatie propriilor firme. USR sesizeaza Consiliul Concurentei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat luni o norma interna prin care firmele proaspat infiintate de municipalitate vor putea primi contracte fara licitatie de la Primaria Capitalei. Aceasta prevedere este stipulata si in Legea achizitiilor publice si sectoriale. Totodata, s-a aprobat procedura de atribuire a acestor contracte.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric de pe bd. IC Bratianu pentru a amenaja un spatiu cultural

Primaria Capitalei isi va exercita dreptul de preemtiune pentru o cladire monument istoric, aflata pe bd. IC Bratianu nr. 10, potrivit unui proiect de hotarare adoptat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proprietarul, firma Soceram SA, cere pe cladire 4,85 milioane de euro. Primaria Capitalei vrea sa amenajeze acolo un spatiu cultural.

OLX dezactiveaza anunturile de vanzare a voucherelor acordate de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete

Portalul de anunturi OLX a anuntat ca va dezactiva anunturile de vanzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete, dar si alte anunturi care fac referire la acest subiect.

OLX dezactiveaza anunturile de vanzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primaria Capitalei

In urma anunturilor de vanzare aparute pe OLX a voucherelor de 500 de lei acordate de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete, OLX a decis sa dezactiveze toate anunturile care fac referire la acest subiect.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric de pe bd. IC Bratianu pentru a amenaja un spatiu cultural

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric, aflata pe bd. IC Bratianu nr. 10, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proprietarul, firma Soceram SA, cere pe cladire 4,85 milioane de euro. Primaria Capitalei vrea sa amenajeze acolo un spatiu cultural.

Anuntul facut de Primaria Capitalei privind CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Ce se intampla cu CLADIREA

Primaria Capitalei va aloca, in urma aprobarii proiectului de rectificare bugetara in sedinta extraordinara de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), un milion de euro pentru.

Primaria Capitalei da un milion de euro pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Capitalei va aloca, in urma aprobarii proiectului de rectificare bugetara in sedinta extraordinara de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), un milion de euro pentru.

Primaria Capitalei si primariile de sector vor amenaja 10.000 de locuri de parcare pentru biciclete

Primaria Capitalei si primariile de sector vor amenaja 10. 000 de locuri de parcare pentru biciclete pana la finalul lui septembrie 2018, potrivit unui proiect adoptat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Primele rasteluri pentru biciclete au aparut deja in fata sediului Primariei Capitalei vezi foto).

Ce cladire istorica vrea sa cumpere Primaria Capitalei si pe cati bani. Actualul proprietar este un miliardar

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric, cu un etaj si mansarda si cu adresa oficiala in Bulevardul I. Bratianu nr. 10, dar situata de facto pe strada Doamnei, de la producatorul de materiale de constructii Soceram SA din Campina controlat de omul de afaceri Mihai Anastasescu, pentru a o transforma in spatiu cultural.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )