Libnet.ro
UNICEF

00:07

Programul de guvernare, dinamitat din interiorul PSD. Fost ministru, acuzat de sabotare

Antena3 Antena3,
Programul de guvernare, dinamitat din interiorul PSD. Fost ministru, acuzat de sabotare

Este scandal urias in PSD, din cauza lui Orlando Teodorovici, fost ministru al Fondurilor europene. El este banuit ca vrea sa saboteze programul de guvernare, dupa ce a votat pentru eliminarea supraaccizei. continuă pe Antena3

Daniel Dragomir, noi acuzatii despre jocurile din interiorul SRI: Mecanismele nonmenclaturii oculte si cum se produc bani prin diverse firme acoperite (VIDEO)

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de duminica a emisiunii Dosar de Politician. Acesta a continuat seria de acuzatii despre ce se.

Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, si-a depus candidatura pentru presedintia USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat pe Facebook ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al USR .

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, la deschiderea anului universitar in Constanta: Credibilitatea universitatilor din Romania a fost afectata de scandalul plagiatelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, luni, la deschiderea unui nou an universitar in Contanta, scrie Mediafax. Seful statului a subliniat ca credibilitatea universitatilor din Romania a fost puternic afectata de scandalul plagiatelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )