Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surse: Guvernul pregateste taierea salariilor cu 25% pentru parlamentari si ministri. Plus taierea pensiilor speciale

Adevărul Adevărul,
Surse: Guvernul pregateste taierea salariilor cu 25% pentru parlamentari si ministri. Plus taierea pensiilor speciale

Guvernul Orban pregateste un proiect de lege prin care lefurile demnitarilor sa fie diminuate cu 25% in timpul starii de urgenta, sustin surse politice pentru Adevarul. Masura ar putea fi prelungita pana in toamna, cand incepe viitoarea sesiune parlamentara. in paralel, PNL pregateste si eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, fie prin lege, fie prin ordonanta de urgenta. continuă pe Adevărul

Guvernul pregateste taierea salariilor cu 25% pentru parlamentari si ministri - surse

Guvernul PNL pune la punct un proiect de lege prin care salariile demnitarilor sa fie diminuate cu 25% in timpul starii de urgenta.

Somaj tehnic si pentru bugetari. Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, la B1TV, ca Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care angajatii institutiilor de stat care nu sunt implicate direct in combaterea epidemiei de coronavirus si efectelor sale vor fi trimisi acasa in somaj tehnic pentru 15 zile pe luna, urmand sa revina la munca dupa doua saptamani pentru a-i inlocui pe ceilalti care au asigurat functionarea repectivelor institutii.

Un lant de supermarketuri anunta un spor de 25% pentru fiecare zi lucrata de angajati

In contextul extinderii epidemiei de COVID-19, un lant de supermaketuri din Romania a anuntat ca va acorda angatilor din magazine si depozite un spor suplimentar de 25% pentru fiecare zi lucrata in aceasta perioada, incepand cu 9 martie, intrucat acestia sunt zilnic expusi in fata virusului.

Orban, despre masura privind bugetarii: Nu este vorba despre taierea salariilor, nu va fi afectat salariul, ci o perioada de timp

Premierul Ludovic Orban spune ca masura privind lucrul jumatate de luna in sectorul bugetar nu inseamna o taiere a salariului angajatilor din sectorul public si ca sefii institutiilor vor merge la serviciu, aplicandu-li-se aceleasi masuri ca celorlalti bugetari. Orban aduce clarificari si cu privire la exporturile unor categorii de alimente sau materii prime pentru industria alimentara.

Guvernul pregateste al doilea val de masuri care vor stimula economia. Ministru: Ne gandim si la relansarea Romaniei

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca Guvernul lucreaza la al doilea val de masuri care vor stimula economia, pentru a relansa Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )