Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tariceanu cheama oamenii la mitingul PSD: Vom milita pentru eliminarea statului paralel!

B1 B1,
Tariceanu cheama oamenii la mitingul PSD: Vom milita pentru eliminarea statului paralel!

Calin Popescu Tariceanu i-a chemat din nou in strada pe oameni pentru a lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA. Este vremea ca si. continuă pe B1

Tariceanu: Smbata, n Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada, potrivit News. ro. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, procuratura si aplauda spectacolul catuselor. Este momentul sa aratam ca suntem puternici si ca lupta impotriva statului paralel are o sustinere semnificativa in randul romanilor, scrie Tariceanu pe Facebook, el distribuind pagina creata de ALDE pentru mitingul PSD de sambata seara.

Tariceanu, despre miting: Vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta su.

Tariceanu: Sambata, in Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, a scrisTariceanu pe Facebook.

Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, ca va participa la mitingul PSD din 9 iunie pentru a milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri, in care drepturile romanilor sa fie respectate de toate institutiile statului, inclusiv institutiile de forta.

Primar care trebuie sa transporte 150 de persoane la mitingul PSD, despre ce vor manca oamenii lui in deplasare: Au ei 2 lei sa-si ia un corn

Organizatiile locale ale PSD se pregatesc pentru mitingul organizat de partid sambata la Bucuresti. Dupa decizia de organizare a mitingului luata la nivel central, au avut loc sedinte in filialele judetene, unde s-a stabilit numarul de protestatari pe care il duce fiecare organizatie locala.

Profesor din Bacau: incearca sa ne racoleze pentru mitingul PSD. Ne-au lasat invitatie scrisa pe tabla

Un profesor de la un liceu din Bacau a povestit cum el si colegii sai au fost invitati chiar in scoala sa ia parte la mitingul PSD. in cursul zilei de joi, 7 iunie, undeva in jurul orei 12, in pauza de.

Mitingul PSD blocheaza centrul Bucurestiului. Restrictiile de trafic anuntate de Brigada Rutiera pentru evenimentele de smbata din Capitala

Mitingul PSD de sambata blocheaza Bucurestiul de la Casa Presei pana in Piata Romana, Brigada Rutiera anuntand restrictii de trafic incepand cu o ora 14. Nu sunt insa singurele, accesul auto fiind restrictionat si in alte zone din cauza altori manifestari autorizate de Primaria Capitalei.

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna.

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romnii despre miting, PSD si Dragnea (Playtech)

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare, relateazaPlaytech.

MAREA SURPRIZA inainte de mitingul PSD! ULUITOR ce a decis Tudorel Toader in legatura cu prezenta sa la eveniment

Intrebat daca va participa la mitingul PSD din Capitala, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspduns ca nu se va afla in Bucuresti sambata seara. El a declarat ca la mitingul organizat de PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )