Libnet.ro
UNICEF

22:17

Tariceanu: Smbata, n Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: Smbata, n Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada, potrivit News. ro. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, procuratura si aplauda spectacolul catuselor. Este momentul sa aratam ca suntem puternici si ca lupta impotriva statului paralel are o sustinere semnificativa in randul romanilor, scrie Tariceanu pe Facebook, el distribuind pagina creata de ALDE pentru mitingul PSD de sambata seara. continuă pe Hotnews

Tariceanu: Sambata, in Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, a scrisTariceanu pe Facebook.

Tariceanu, despre miting: Vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta su.

Tariceanu cheama oamenii la mitingul PSD: Vom milita pentru eliminarea statului paralel!

Calin Popescu Tariceanu i-a chemat din nou in strada pe oameni pentru a lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA. Este vremea ca si.

Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, ca va participa la mitingul PSD din 9 iunie pentru a milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri, in care drepturile romanilor sa fie respectate de toate institutiile statului, inclusiv institutiile de forta.

Mitingul PSD din Piata Victoriei. De ce protesteaza social-democratii, cati oameni vor sa stranga si ce recuzita sa aiba participantii

PSD si ALDE vor sa aduca sute de mii de oameni din toata tara la mitingul de sambata seara, din Piata Victoriei, eveniment facut pentru a protesta fata de abuzurile facute de procurori si de asa-zisele institutii de forta care paraziteaza deciziile politice.

Coruptia Ucide anunta ca NU va initia demersuri de natura sa mpiedice desfasurarea mitingului PSD din Piata Victoriei si anunta un protest pentru ziua de duminica. Nu va lasati provocati

Coruptia Ucide anunta ca nu va initia demersuri de natura sa impiedice desfasurarea mitingului programat sambata, in Piata Victoriei, de PSD si anunta un protest pentru ziua de duminica. De asemenea, comunitatea precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca prezenta in piata, chiar si pentru a manifesta pasnic, a contestarilor actualei puteri ar putea degenera inevitabil in conflicte si face apel la sustinatori sa nu se lase provocati.

Comunitatea Rezist, dezbinata de catre mitingul PSD din Piata Victoriei (FOTO)

Mitingul organizat de PSD pentru sambata in Piata Victoriei din Capitala produce disensiuni in randul protestarilor din comunitatea Rezist. Daca platforma Coruptia Ucide, cea care organizeaza.

Comunitatea Rezist, dezbinata de catre mitingul PSD: Coruptia Ucide le cere simpatizantilor sa nu vina in Piata Victoriei, Malin Bot indeamna lumea sa participe la protest (FOTO)

Mitingul organizat de PSD pentru sambata in Piata Victoriei din Capitala produce disensiuni in randul protestarilor din comunitatea Rezist. Daca platforma Coruptia Ucide, cea care organizeaza.

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna.

Paradox romanesc. Moldovenii n-au fost lasati sa protesteze in Piata Victoriei pentru ca n-au autostrada. Acum sunt adusi de PSD cu autocarele sa protesteze impotriva abuzurilor

PSD a hotarat luni ca marele miting va avea locsambata, de la ora 20. 00, in Piata Victoriei din Capitala. Au stabilit, intr-un final, si care va fi scopul manifestatiei: lupta impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )