Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire la carburant. Sunt diferente de preturi

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire la carburant. Sunt diferente de preturi

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a spus ca nu a vazut nicio scumpire la carburant de cand s-a reintrodus supracciza 15 septembrie), ci doar cresteri sau scaderi de preturi, sustinand ca preturile difera foarte mult. El a adaugat ca nu este de acord cu eliminarea supraaccizei, asa cum au votat senatorii din comisia de buget. continuă pe Hotnews

Explicatie halucinanta oferita de Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire la carburant. Sunt cresteri de preturi (VIDEO)

Presedintele Senatului a venit cu o explicatie care sfideaza logica in momentul in care a fost atentionat ca acciza introdusa pe carburant a scumpit pretul din benzinarii. Tariceanu sustine ca el.

Tariceanu: Eu nu am vazut nicio scumpire de carburant

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca nu a vazut nicio scumpire la carburanti dupa reintroducerea accizei. intrebat daca s-a discutat in Coalitia de guvernare despre.

Calin Popescu Tariceanu: Eu n-am vazut nicio scumpire la carburant. N-am niciun credit, slava Domnului! Empatizez cu cei care au credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut azi, intr-o conferinta de presa, ca pretul carburantilor nu a crescut, desi benzina si motorina s-au scumpit treaptat in ultimele zile. De asemenea, in contextul in care a crescut dobanda la creditele in lei, liderul ALDE spune ca el nu are datorii la la banci, dar ca empatizeaza cu cei care au credite.

Eu personal nu am vazut nicio scumpire

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca el nu a vazut nicio scumpire a pretului carburantilor si ca sunt diferite preturi in functie de companie, astfel ca nu are ce discuta pe acest subiect.

Replica Presedintiei la acuzatiile lui Tariceanu: Pare pur si simplu rupt de realitate

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a afirmat joi ca seful Senatului pare pur si simplu rupt de realitate, dupa ce Tariceanu spusese, in aceeasi zi, ca nu a vazut nicio scumpire la carburant, ci doar diferente de preturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )