Libnet.ro
UNICEF

14:45

USR cere eliminarea prevederilor anti-proteste din Statutul Politistilor. PSD urmareste intimidarea miscarilor de strada. Rusine!

Adevărul Adevărul,
USR cere eliminarea prevederilor anti-proteste din Statutul Politistilor. PSD urmareste intimidarea miscarilor de strada. Rusine!

Parlamentarii USR Florina Presada si Adrian Prisnel protesteaza fata de propunerile de modificare la Statutul Politistilor, promovate de Ministerul Administratiei si Internelor si supuse dezbaterii publice, care, in opini lor, urmaresc sa transforme Romania intr-un stat politienesc si sa intimideze cetatenii care participa la proteste. continuă pe Adevărul

USR cere eliminarea prevederilor anti-proteste din Statutul Politistilor. Carmen Dan vrea sa instaureze statul politienesc

Parlamentarii USR Florina Presada si Adrian Prisnel protesteaza fata de propunerile de modificare la Statutul Politistilor, promovate de Ministerul Administratiei si Internelor si supuse dezbaterii publice, care, in opini lor, urmaresc sa transforme Romania intr-un stat politienesc si sa intimideze cetatenii care participa la proteste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )