Libnet.ro
UNICEF

13:16

Cristian Preda: Auzindu-l pe Tudorel Toader, ai impresia ca-l asculti pe Emil Bobu. Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie

Adevărul Adevărul,
Cristian Preda: Auzindu-l pe Tudorel Toader, ai impresia ca-l asculti pe Emil Bobu. Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie

Demersul ministrului Justitiei privind revocarea procurorului general este absolut scandalos, declara la RFI europarlamentarul Cristian Preda PPE). Reactia sa vine dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca-i va trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a lui Augustin Lazar. Eurodeputatul a mai spus ca presedintele Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie si a abandonat confruntarea cu fortele raului din societatea romaneasca. continuă pe Adevărul

Cristian Preda: Auzindu-l pe Tudorel Toader, parca-l asculti pe Emil Bobu / Am impresia ca Iohannis se odihneste

Europarlamentarul Cristian Preda califica drept scandalos demersul ministrului Justitiei de a-l revoca pe procurorul general, comentand, totodata, ca are impresia ca presedintele Iohannis se odihneste, cum a facut-o in mare parte a mandatului.

TUDOREL TOADER DESPRE STABILIREA COMPLETURILOR DE LA ICCJ Eu nu as vorbi de eroare; a fost o sfidare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca in cazul stabilirii completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) nu a fost vorba de o eroare, ci de o sfidare.

Tudorel Toader: Argumentele pentru revocarea lui Lazar sunt mult mai puternice decat cele pe care le-am adus impotriva lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, in cadrul unei emisiuni TV, ca argumentele pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar sunt mult mai puternice decat cele pe care le-a adus cand a.

Tudorel Toader a transmis presedintelui cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar

Tudorel Toader a anuntat joi seara ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar.

Augustin Lazar, reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca trimite cererea de revocare a sa la Cotroceni: Anuntul ministrului Justitiei ignora cadrul legal

Augustin Lazar reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis solicitarea de revocare a acestuia din functia de procuror general al.

Augustin Lazar, despre declaratiile lui Tudorel Toader: Un demers ,,strict politic

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a reactionat joi printr-un comunicat de presa la declaratiile facute dimineata de Tudorel Toader. Ministrul Justitiei a anuntat ca ii va trimite astazi presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a.

Tudorel Toader despre suspendarea pedepselor lui Udrea, Bica, Sova: Sa raspunda Tarcea, nu a respectat legea 4 ani

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat, joi dimineata, ca va cere Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) o situatie a detinutilor eliberati provizoriu ca urmare a suspendarii executarii pedepsei in urma deciziei Curtii Constitutionale.

Tudorel Toader o someaza pe sefa iCCJ sa dea explicatii: Chiar nu pot eu sa raspund in locul doamnei presedinte (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a somat-o, joi, pe sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, sa dea explicatii cu privire la situatia generata de decizia Curtii Constitutionale.

Tudorel Toader, despre posibila sa candidatura la alegerile europarlamentare: Nu intra in orizontul meu de asteptare(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca nu isi doreste sa candideze la alegerile europarlamentare sau sa obtina o functie de comisar european. Se tot zvoneste cum ca as fi intere.

Tudorel Toader: Azi voi trimite presedintelui solicitarea oficiala de revocare din functie a procurorului general al Romaniei (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat joi dimeata ca va trimite presedintelui Klaus Iohannis solicitarea de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. Azi voi trimite la.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )