Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea primeste o lovitura DURA! Plecari in MASA din PSD: in interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare lui

B1 B1,
Liviu Dragnea primeste o lovitura DURA! Plecari in MASA din PSD: in interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare lui

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liciu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vl. continuă pe B1

A intors din nou armele impotriva lui Liviu Dragnea? Ministrul Niculae Badalau, la masa cu pucistii Stanescu si Buzatu: La o cafea cu prietenii! (FOTO)

Ministrul Economiei, Niculae Badalau,revine in tabara pucistilor din PSD. Iertat de Liviu Dragnea si pus ministru al Economiei, Badalau a postat, joi, contul sau de Facebook o fotografie in.

Sexy-PSD-ista Corina Bogaciu il paraseste pe Liviu Dragnea pentru Victor Ponta (FOTO)

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liviu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia.

inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea

Inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea. Organizatia din Bucuresti a PSD se va reuni intr-o sedinta in care se va decide soarta lui Aurelian Badulescu, omul Gabrielei.

Borza: Avea dreptate Liviu Dragnea cand spunea ca cifrele sunt mari, doar ca el vedea doar jumatatea plina a paharului

Deputatul independent Remus Borza sustine ca Liviu Dragnea vede numai jumatatea plina a paharului cand spune ca cifrele sunt mari, pentru ca daca vorbim despre jumatatea goala, adica deficit bugetar, deficit de balanta comerciala, inflatie sau datorie externa, cifrele sunt chiar foarte mari.

Viceprimarul Badulescu: Parchetul va trebui sa vada daca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat, vineri, ca in urma declaratiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui sa mearga pe piste care ar putea identifica faptul ca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea.

Viceprimarul Badulescu: Parchetul va trebui sa vada daca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat, vineri, ca in urma declaratiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui sa mearga pe piste care ar putea identifica faptul ca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea. Badulescu mai spune ca Jandarmeria a fost folosita pe 10 august.

Sondaj IMAS: PSD se mentine n topul intentiilor de vot, dar e amenintat serios de PNL. Cti romni l-ar vota pe Liviu Dragnea la prezidentiale

PSD ramane primul in topul intentiilor de vot la europarlamentare si parlamentare, cu 17,4%, insa avansul fata de PNL este unul extrem de mic, liberalii fiind cotati cu 16,5% la euroalegeri, respectiv 15,2% la parlamentare, potrivit unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Klaus Iohannis este cel mai bine cotat prezidentiabil, cu 34,4%, in vreme ce cota electorala a lui Liviu Dragnea este de aproape sase ori mai mica.

Cum i raspund primarii lui Liviu Dragnea, care sustine ca vor primi cti bani au cerut: Noi nu suntem niste fraieri care nu ntelegem cifrele sau cum circula banii

Primarii nu sunt niste fraieri care nu inteleg cifrele si cum circula banii, a spus edilul Sectorului 3, Robert Negoita, la finalul discutiilor de aproximativ doua ore cu premierul Dancila. Edilii spun ca premierul i-a ascultat, si-a notat, iar dupa sedinta de guvern ar urma sa le dea un raspuns legat de procentul care va fi alocat primariilor din bugetul de stat. Ei spun ca procentul de 60% din incasari care le-a fost propus, fiind anuntat de Liviu Dragnea pe Facebook, ar insemna un dezastru, in conditiile in care administratiile locale ar trebui sa preia cheltuielile de asistenta sociala.

Ctu, chemat la audieri n Comisia economica. Senatorul PNL: E o ancheta ordonata de Liviu Dragnea

Florin Citu a declarat pentru Mediafax ca nu va participa la audiere in sedinta de miercuri a Comisiei economice a Senatului, unde a fost invitat sa dea explicatii despre raportul Consiliului Concurentei pe piata produselor bancare. Senatorul PNL acuza ca este o ancheta ordonata de Liviu Dragnea.

Viceprimarul Capitalei, despre PROTESTELE din 10 august: CREATIA LUI LIVIU DRAGNEA! Parchetul va porni pe alte piste dupa declaratiile mele

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a facut, vineri, o declaratie surprinzatoare despre protestele din 10 august din Capitala. Dupa declaratiile mele, Parchetul va porni pe alte piste, sa vada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )