Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presedintele Parlamentului European, la Ateneul Roman: Am sustinut intotdeauna aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Adevărul Adevărul,
Presedintele Parlamentului European, la Ateneul Roman: Am sustinut intotdeauna aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, joi, la Bucuresti, ca mandatul Romaniei la Presedintia Consiliului Uniunii Europene nu va fi deloc usor, insa romanii nu sunt singuri. Cu referiri la Emil Cioran si la intelepciunea populara romaneasca, Tajani a vorbit despre sustinerea Romaniei in aceste sase luni, dar si pentru aderarea la spatiul Schengen. continuă pe Adevărul

Reactia lui Helmuth Duckadam, dupa ce Donald Tusk l-a omagiat in discursul de la Ateneul Roman: Sunt mandru si fericit!

Eroul de la Sevilla se declara fericit dupa ce a fost elogiat de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un discurs sustinut in limba romana, la Ateneul Roman, joi seara. Am vazut impreuna cu.

PNL boicoteaza concertul de la Ateneul Roman, care marcheaza preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE

Reprezentantii PNL au decis sa boicoteze concertul de pe 10 ianuarie de la Ateneul Roman. Ateneul va gazdui concertul inaugural al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene la.

Dacian Ciolos, gest-soc inainte de ceremonia de la Ateneul Roman

Dacian Ciolos a ignorat total codul vestimentar impus pentru ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE, desfasurata, joi seara, la Ateneul Roman. Mai mult decat atat, Ciolos a.

Miting pro-UE pe 10 ianuarie la Ateneul Roman, la ceremonia de preluare a presedintiei rotative a UE de catre Romania

Organizatiile Rezistenta, Coruptia Ucide, Initiativa Romania si Geeks 4 Democracy anunta intr-o postare pe Facebook organizarea pe 10 ianuarie, la Ateneul Roman, a mitingului Vrem Europa, nu dictatura.

Transportatorii romani au protestat la Bruxelles in fata Parlamentului European. Ce le-a transmis Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini le-a spus transportatorilor care au protestat joi, 10 ianuarie, in fata Parlamentului European ca membrii Comisiei de Transporturi au resprins unele propuneri din pachetul Mobilitate1. Este vorba despre propunerile privind obligatia soferilor de TIR de a se intoarce acasa la un interval de 3-4 saptamani si despre obligatia de a dormi la hotel si nu in cabina tirului asa cum se intampla acum.

FORT: Transportatorii romani vor protesta, joi, in fata Parlamentului European

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) va participa, alaturi de celelalte organizatii patronale din Romania si nu numai, la protestul impotriva Pachetului Mobilitate 1, care va avea loc joi, 10 ianuarie, intre orele 08. 00 in fata Parlamentului European - Piata Luxembourg, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT), preluat de Agerpres.

Concert la Ateneul Roman ce marcheaza inceperea presedintiei Consiliului UE

Liderii europeni ajung peste cateva ore in Bucuresti. Presedintii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European vor participa la o serie de ceremonii dedicate inceperii oficiale a Presedintiei romane a.

Se incearca provocarea de proteste la Ateneul Roman. Sabina Iosub:Am vazut un singur protestatar care incerca sa atraga atentia jandarmilor

Mai multe proteste au fost anuntate, in Bucuresti, odatacu sosirea oficialilor europeni. Unul ar urma saaibaloc joi seara, in fata Ateneului Roman, acolo unde vor merge demnitarii.

Presedintele Parlamentului European: Forta Europei unite se intemeiaza pe valori, pe democratie, pe statul de drept. Europa nu poate renaste in Vest, daca ea moare in Est

Forta Europei unite se intemeiaza pe valori, pe democratie, pe statul de drept, pe respectarea demnitatii si a libertatii fiecaruia, a precizat presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, in.

Transportatorii romani PROTESTEAZA in fata Parlamentului European: Vor sa ne bage in faliment!

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza un protest, joi, la Bruxelles. Scopul actiunii este acela de a impiedica Parlamentul European sa adopte o serie de masuri care - potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )