Libnet.ro
UNICEF

23:16

Reactii dupa jignirea lui Halep de Charlie Hebdo: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata Charlie Hebdo?

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa jignirea lui Halep de Charlie Hebdo: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata Charlie Hebdo?

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei in perioada in care prim-ministru era Emil Boc, a avut o prima reactie dupa ce revista Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep care ridica trofeul de la Roland-Garros, avand descrierea Fier vechi, fier vechi, subliniind ca cei aflati la guvernare ar trebui sa dea in judecata revista. continuă pe Adevărul

Halep, jignita de Charlie Hebdo. Reactie: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata revista?

Daniel Funeriu s-a aratat extrem de revoltat dupa ce revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep care ridica trofeul de la Roland-Garros, avand descrierea Fier vechi, fier vechi.

Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep, dupa ce romanca a castigat turneul de la Roland Garros. in caricatura, Halep este infatisata ridicand.

Robert Sighiartau, dupa ironizarea lui Halep in revista Charlie Hebdo: E o jignire grosolana adusa romanilor si campioanei Halep

Secretarul-general al PNL, Robert Sighiartau, a declarat, joi, faptul ca modul cum au ironizat-o francezii de la revista Charlie Hebdo e o jignire grosolana si nu arata ca au umor, ci prost gust.

Replica site-ului Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep FOTO

Dupa ce revista Charlie Hebdo, una dintre cele mai populare publicatii de satira din Franta, a inclus in cea mai recenta editie o caricatura a Simonei Halep, site-ul de umor TNR a publicat un articol in care explica desenul caricaturistilor francezi.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo cu Simona Halep: Ce sa le spui PROSTILOR? FIERUL ala VECHI i-a costat destul de mult

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a reactionat dur dupa caricatura cu accente rasiste la adresa Simonei Halep aparuta in revista de satira Charlie Hebdo. Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira,.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Halep ironizata de Charlie Hebdo

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi, conform surselor media.

Revista Charlie Hebdo, coperta ironica la adresa Simonei Halep: Fier vechi, fier vechi!

Revista franceza de satira Charlie Hebdo a publicat pe coperta o caricatura cu Simona Halep, marcand castigarea trofeului Roland Garros intr-o maniera. grosolana: O romanca a castigat Roland Garros. Fier vechi, fier vechi!, este mesajul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )