Libnet.ro
UNICEF

07:46

Sondaj Avangarde. Cine este cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie

Antena3 Antena3,
Sondaj Avangarde. Cine este cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie

Cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie Nicolae Ceausescu - 30% Traian Basesci - 15% Klaus Iohannis - 7% Emil Constantinescu - 5% Ion Iliescu - 5% Gheorghe Gheorghiu Dej -. continuă pe Antena3

ANALIZA Sezon de Oscar pentru Simona Halep: de ce 2018 e cel mai bun an din cariera jucatoarei noastre

Simona Halep va juca in aceasta seara la Cincinnati a sasea finala din 2018 si a ridicat mult stacheta in acest an. Indiferent de ce se va intampla mai departe, sezonul acesta este cel mai bun al jucatoarei din Constanta.

De-a Viata Ascunselea. Adrian Niculescu: Caut sa nu ma razbun. Omul care iarta este cel mai puternic

Adrian Niculescu stie cel mai bine ceinseamna sa fii umilit de romani, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze si sa-si cladeasca, pas cu pas, tot ce si-a propus. Tenacitatea lui vine din.

Eveniment special! Venus este cel mai departe posibil de Soare. Ceva inceput acum 9 luni iti ajunge la punctul culminant si la concluzii

Vineri 17 august 2018, are loc un eveniment astral cu totul special in relatia planetara dintre Venus si Soare care ne da si noua o tema importanta de viata ce are legatura cu ceva ce am initiat la inceputul anului sau.

Cum sa alegi cel mai bun laptop pentru nevoile tale. Este necesar sa stabiliti pentru ce anume vreti sa-l folositi

V-ati hotarat sa va cumparati un laptop, iar ofertele din magazine sunt numeroase si variate. Un specialist in IT consultat de Adevarul vine cu sfaturi utile legate de criteriile de care trebuie tinut cont in alegerea unui laptop.

Cum se prepara cel mai bun piure de vinete. Cea mai simpla reteta care poate fi pregatita oricand si de un bucatar amator

Vinetele sunt o sursa excelenta de fibre alimentare, vitamina B1, B6, vitamina K sau mangan si potasiu. De asemenea, contin fitonutrientii, cum ar fi nasunin, un puternic antioxidant, care protejeaza membranele celulelor creierului de problemele care pot fi cauzate de radicalii liberi.

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit.

ASUS a lansat cel mai subtire laptop de gaming: Zephyrus S

Notebook-urile de gaming au devenit din ce in ce mai subtiri in ultimii ani, dar noul Zephyrus S de la ASUS este promovat ca fiind cel mai subtire dintre toate. Daca ai o afinitate pentru gaming si nu te incanta sa te joci pe console, ASUS tocmai si-a actualizat linia de computere portabile dedicate placutei [].

Detalii despre cum ataca hackerii bancile romnesti:Cel mai adesea sunt vizate retelele de bacnomate

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele informatice care gestioneaza retelele de ATM-uri, dar si institutii din zona administratiei sau cea guvernamentala.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Utile:Aplicatia care permite comunicarea n caz de dezastru. Poate salva mii de vieti dupa un cutremur major;De ce e bine sa-ti schimbi jobul dupa 10 ani ntr-o singura companie?;Care este cantitatea de crema cu protectie solara pe care trebuie s-o folosim

Spirulina: beneficii dovedite de studii. Spirulina sau Arthrospira este o microalga verde-albastruie care creste de regula in lacuri de apa dulce, izvoare naturale si apa sarata, in zonele subtropicale si tropicale. Aceasta a devenit faimoasa dupa ce a fost folosita cu succes de specialistii NASA ca un supliment alimentar. Ingrijirea fatetelor dentare in 5 pasi. Cel mai bun mod de a pastra un zambet alb. Vrei sa te asiguri ca ai un look impecabil? Verifica-ti zambetul! Daca ai trecut pragul cabinetului stomatologic pentru a iti pune fatete dentare, nu inseamna ca zambetul tau e asigurat pe viata. Nu! Trebuie sa ai grija de el in continuare, ca si pana acum. t.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )