Libnet.ro
UNICEF

07:16

Clipul viral cu care si-a inceput Mircea Badea emisiunea: Nu exista nimic mai tare de atat!

Antena3 Antena3,
Clipul viral cu care si-a inceput Mircea Badea emisiunea: Nu exista nimic mai tare de atat!

Mircea Badea a inceput editia de luni a emisiunii in gura presei cu un clip video devenit viral. Cum este sa realizezi aceasta emisiune, va veti intreba si va voi raspunde: uneori sa realizezi aceasta . continuă pe Antena3

Mircea Badea: Asta mi s-a parut suprem. E cel mai bun lucru pe ziua de azi

Mihai Gadea i-a intrebat duminica pe invitatii sai de la emisiunea Sinteza zilei care este cel mai bun lucru care s-a intamplat pe scena politica pe parcursul zilei. Mircea Badea crede ca mesajul lui.

Mircea Badea: Amnistia - Ce parti bune are si ce parti proaste!

Mircea Badea e explicat, luni, la in gura presei, ca nu este un fan al amnistiei, dar ca aceasta are si parti bune. Mircea a subliniat ca nu crede ca legea amnistiei s eva adopta.

Caru' cu vedete: Actorul care s-a calugarit strnge bani pentru o mnastire; Mircea Badea o desfiinteaza pe Andreea Esca; Fotografie cu Meghan Markle, nlaturata de pe retelele de socializare

Michael Schumacher merge la 5 ani de la accident. Pe data de 29 decembrie se implinesc 5 ani de cand Michael Schumacher a suferit o leziune grava a creierului dupa accidentul suferit la schi in Alpii Francezi. In toti acesti ani s-a crezut ca n-o sa mai poata merge niciodata. O blonda din Serbia rupe gura targului cu formele sale. O blonda din Serbia face furori cu atuurile ei fizice pe retelele de socializare. Jelena Rupic este o tanara in varsta de 29 de ani din Serbia care arata demential.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )