Libnet.ro
UNICEF

11:15

Eugen Teodorovici: Vor fi bani pentru cresterea pensiilor. Legea va fi sustenabila

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Vor fi bani pentru cresterea pensiilor. Legea va fi sustenabila

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, miercuri, in emisiunea Punctul de intalnire, ca se lucreaza la studiul de impact privind Legea pensiilor. Este foarte importanta zona de finante, cum. continuă pe Antena3

Varujan Vosganian, mesaj pentru Eugen Teodorovici: Luati in serios asta

Liderul deputatilor ALDE, Varujan Vosganian, i-a transmis miercuri, ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor, sa ia foarte, foarte in serios solicitarea pe care i-a adresat-o.

Eugen Teodorovici a realizat ca Romnia va avea proiecte pe timpul Presedintiei UE

Dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, declara in urma cu circa doua saptamani ca rolul Romaniei pe timpul presedintiei UE va fi de mediator, nu de a promova proiecte, dupa declaratia sa din intalnirea cu Pierre Moscovici, comisar european pentru afaceri economice si financiare, se pare ca si-a schimbat parerea.

Eugen Teodorovici, anunt major privind TVA: Ce se va intampla din 2019

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a dat asigurari, miercuri seara, ca TVA-ul nu va fi crescut, ba chiar a sustinut ca acesta va scadea in curand de la 19 la 18%. Guvernul a spus foarte clar de la.

Rusia-Arabia Saudita, acord pentru cresterea productiei de petrol

Rusia si Arabia Saudita au ajuns luna trecuta la un acord privat pentru cresterea productiei de petrol si, astfel, franarea majorarii pretului, cei doi mari producatori mondiali de titei informand SUA despre acest acord inaintea unei intalniri cu alti producatori de petrol care a avut loc la Alger, au declarat, pentru Reuters, mai multe surse din apropierea acestui dosar.

Eugen Teodorovici: Statul poate castiga mai mult decat bani din gazele la Marea Neagra

Ministerul de Finante va prezenta Comisiilor de specialitate din Parlament calcule privind variantele de taxare la legea offshore. Banii incasati ca taxe nu sunt insa singurul castig.

Ministerul Finantelor pregateste amnistia fiscala: Eugen Teodorovici a anuntat un pachet de restructura financiara

Eugen Tedororovici a anuntat, miercuri seara, ca Ministerul Finantelor lucreaza pentru a veni pana la finalul lunii octombrie cu un pachet de masuri care ar viza restructurarea.

Eugen Tomac, mesaj ferm pentru cei care nu merg la referendum: Boicotul este solutia celor slabi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca se va prezenta la referendumul pentru redefinirea familiei, pentru ca asa ii dicteaza constiinta. Tomac sustine ca politicienii incearca sa profite de aceasta co.

Daca vrei un responsabil pentru cresterea preturilor, Donald, sa te uiti in oglinda

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat astazi ca liderul american Donald Trump ar trebui sa se invinovateasca singur pentru preturile mari la petrol, relateaza DPA.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )