Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lia Olguta Vasilescu, despre CEx PSD: Vor fi excluderi. Nu putem fi santajati din interiorul partidului

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, despre CEx PSD: Vor fi excluderi. Nu putem fi santajati din interiorul partidului

Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Antena 3, in emisiunea Subiectiv, si despre CEx PSD si daca vor fi sau nu excluderi din partid. Este foarte posibil sa fie excluderi. Nu este vorba de presedintele PSD daca. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, despre remaniere: 100% va fi remaniere

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv si despre remanierea Guvernului. intrebata daca i se pregateste un alt minister, aceasta a sustinut ca nu a auzit asa ceva. Am.

Lia Olguta Vasilescu, inainte de CEx-ul PSD: Vor trebui sa fie niste excluderi. Nu putem fi santajati de colegii de partid pentru ca au pierdut o functie

Se anunta razboi deschis in PSD inainte de Comitetul Executiv de luni! Olguta Vasilescu, una din cele mai influente voci din CEx, a anuntat public ca ea vrea sa fie excluderi in formatiune in randul celor ca.

Vasilescu, despre un santaj ALDE la PSD: Trebuie sa mai pleci urechea si la colegii din guvernare

Lia Olguta Vasilescu a raspuns in emisiunea Subiectiv si daca PSD este santajat de ALDE. Si in partidul nostru sunt discutii, noi avem experienta de la legea offshore, varianta care venise PSD era cea.

Olguta Vasilescu: Salariile bugetarilor vor creste in fiecare an cu 25% din diferenta intre salariul prevazut pentru 2022 si cel din prezent

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica seara, ca, incepand de anul viitor si pana in 2022, salariile bugetarilor vor creste, in fiecare an, cu 25% din diferenta dintre salariul pe care urmeaza sa il aiba in 2022 si cel din prezent. Totodata, Vasilescu a anuntat ca se va face o reorganizare la nivelul ministerului, care are patru entitati in subordine, in judete.

Florin Iordache, despre CEx-ul PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care critica partidul, el precizand ca mai bine ne despartim de cei care nu respecta votul majoritatii, relateaza Mediafax.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, despre CEx al PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care.

Olguta Vasilescu: Nu sunt multumita de Legea Offshore. Varianta lui Dragnea era mai buna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara la Antena 3 ca nu este multumita de forma Legii offshore, care a trecut de Camera Deputatilor, ea subliniind ca varianta prezentata de liderul PSD, Liviu Dragnea, aducea mai multe beneficii statului roman.

Ministrul Muncii, despre salariul minim pe economie: Intra in vigoare din 1 decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv, si despre salariul minim. NU este niciun blocaj, noi am avut in plan sa o facem din noiembrie, sindicatele ne-au certat, noi iesisem.

Ministrul Muncii, despre salariul minim pe economie: Se aplica de la 1 decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv, si despre salariul minim. NU este niciun blocaj, noi am avut in plan sa o facem din noiembrie, sindicatele ne-au certat, noi iesisem.

Olguta Vasilescu: De la 1 ianuarie, salariu minim diferentiat n functie de studii si vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Guvernul va da, la urmatoarea sedinta, o Ordonanta de Urgenta pentru schimbarea Codului Muncii, astfel incat salariul minim sa fie diferentiat in functie de studii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )