Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban demasca colaborarea lui Dacian Ciolos cu PSD: Trage cu pistol din spate in noi ca sa aduca un serviciu puterii. Nu ataca PSD pentru ca a trait foarte bine in guvernarea lor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban demasca colaborarea lui Dacian Ciolos cu PSD: Trage cu pistol din spate in noi ca sa aduca un serviciu puterii. Nu ataca PSD pentru ca a trait foarte bine in guvernarea lor (VIDEO)

Ludovic Orban a demascat in emisiunea Controverse de pe B1TV jocurile pe care le face Dacian Ciolos prin atacurile repetate la adresa PNL. Presedintele liberalilor a aratat cum fostul premier, in loc sa faca. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre criticile lui Dacian Ciolos: Cine ataca PNL face un urias serviciu PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat pentru Mediafax, in legatura cu afirmatiile lui Dacian Ciolos, ca cine critica PNL face un urias serviciu PSD. Fostul premier tehnocrat a spus ca PNL refuza sa se reformeze si sa se alature MRi intr-un proiect de schimbare a societatii romanesti.

Ciolos: PSD si PNL isi doresc sa ramana invechite

Fostul premier Dacian Ciolos vorbeste astazi despre clasa politica veche, care refuza sa vada ca Romania s-a schimbat, iar contextul international este diferit. Despre PSD, Ciolos spune ca nu are nicio dorinta si nici stiinta sa scoata Romania din saracie pentru ca ii convine sa-si pastreze electoratul intr-o captivitate a saraciei.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: PSD nu utilizeaza banii europeni pentru constructia de autostrazi. Este de neacceptat! (VIDEO)

Ludovic Orban ataca Guvernul Dancila! Presedintele PNL a aratat, joi, cum rateaza PSD sansele de imbunatatire a infrastructurii cu fonsuri europeni, ceea ce impiedica dezvoltarea in lant a altor domenii, cu.

Dacian Ciolos vrea dizolvarea Parlamentului daca referendumul pentru suspendarea presedintelui esueaza

Dacian Ciolos, liderul partidului Miscarea Romania Impreuna, vrea sa propuna modificarea Constitutiei cu doua prevederi importante, printre care dizolvarea automata a Parlamentului daca un referendum de demitere a presedintelui Romaniei esueaza, scrie.

Ludovic Orban, despre pensiile speciale: PNL, singurul partid care a votat impotriva. Sustinem un singur lucru - pensiile de serviciu pentru militari, pentru ca suntem stat NATO (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, joi, ca PNL sustine o singura categorie de pensii speciale:cele pentru militari. Pensiile speciale? Noi suntem singurii care am votat impotriva pensiilor speciale pentru parlamentari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )