Libnet.ro
UNICEF

20:02

Mircea Badea:Daca as fi doamna Viorica, as da Ordonanta de Urgenta prin care sa se oficializeze casaroriile gay

Antena3 Antena3,
Mircea Badea:Daca as fi doamna Viorica, as da Ordonanta de Urgenta prin care sa se oficializeze casaroriile gay

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in gura presei despre efectul referendumului, in sensul in care urmeaza sa fie depus un proiect de lege in privinta parteneriatului civil Eu zic ca e o idee. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre participarea sa la referendum: Eram singur pe culoar

Mircea Badea a povestit in emisiunea in Gura Presei cum a fost la referendum. Realizatorul a declarat si de ce crede ca referendumul nu a trecut. Extraordinar poporul la acest referendum! Nu stiu daca.

Cosmar pentru MIRCEA BADEA: Va depune PLA NGERE PENALA! Incredibil ce a patit CARMEN BRUMA (FOTO)

Prezentatorul Mircea Badea a anuntat ca niste hackeri au spart contul de instagram al iubitei sale, Carmen Bruma. Ei au schimbat numele contului si alte cateva zarzavaturi. In acest moment ea nu mai are acces.

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta! Da, totul e confirmat: Andreea Esca si Mircea Badea...

Mircea Badea a luat-o in colimator pe Andreea Esca. Celebra prezentatoare a fost prezenta intra emisiune de la PRO TV si a purtat o rochia scurta, care a permis sa se vada un detaliu.

Ce decizie a luat Mircea Badea dupa ce a anuntat inainte de referendum ca se va face cvorum sigur, sigur... (VIDEO)

Mircea Badea, un dintre cei mai vocali sustinatori ai familiei traditionale, revine cu un mesaj pentru romani dupa esecul referendumului. inainte de numararea voturilor, prezentatorul Antena 3 era convins ca.

De la extaz la agonie. O filmare in care Mircea Badea spune ca sigur, sigur, sigur va fi cvorum, virala dupa esecul referendumului. Reactia ulteriora

Un fragment din emisiunea in gura presei in care Mircea Badea 44 de ani), unul dintre cei mai infocati sustinatori ai familiei traditionale, da ca sigur, sigur, sigur cvorumul s-a raspandit pe Facebook dupa esecul referendumului. De asemenea, vedeta postului Antena 3 a avut cateva reactii si dupa ce votul s-a incheiat.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )