Libnet.ro
UNICEF

22:45

Strainii sunt de vina varianta Sebastian Ghita: Niste straini au facut sistemul informatic ANAF care nu merge. Kovesi a facut totul sa acopere hotiile, arestand romani! Haideti sa incetam sa ne mai batem joc de romani! (VIDEO)

B1 B1,
Strainii sunt de vina varianta Sebastian Ghita: Niste straini au facut sistemul informatic ANAF care nu merge. Kovesi a facut totul sa acopere hotiile, arestand romani! Haideti sa incetam sa ne mai batem joc de romani! (VIDEO)

Eu nu stiu firme romanesti sa faca hotii, a declarat Sebastian Ghita, in emisiunea moderata de Silviu Manastire, pe B1 TV. Ghita a insistat ca nu exista firme romanesti care sa fi facut. continuă pe B1

Sebastian Ghita: in incercarea de a-si inalta succesul pe cadavrele si distrugerea altora, Kovesi a incercat cu toata puterea sa-si acopere trecutul (VIDEO)

In incercarea ei de a-si inalta succesul pe cadavrele si distrugerea altora, doamna Kovesi a incercat cu toata puterea sa-si acopere trecutul, a sustinut Sebastian Ghita, pentru B1 TV. Fostul deputat a.

Sebastian Ghita confirma ca a fost audiat in cazul Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama

Fostul deputat Sebastian Ghita a confirmat joi seara, la Romania TV, ca a fost audiat in cazul plangerii depuse impotriva fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama.

Sebastian Ghita: 10 ani, Romania a fost cea mai furata tara din Europa si Kovesi era procuror-sef. Ea era pusa gardianul banilor si al dreptatii si tot ea spunea ca se fura mult (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut, pentru B1 TV, ca Laura Codruta Kovesi minte atunci cand sustine ca i s-a deschis dosar pentru a fi impiedicata sa devina procuror-sef european. Fostul deputat afirma ca el a.

Sebastian Ghita, despre denuntul impotriva lui Kovesi: Am dat poze si filme la Parchet. Pentru operatiunea Jakarta s-a deschis dosar

Sebastian Ghita a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre denuntul pe care l-a facut impotriva lui Kovesi. Acesta sustine ca plangerea a fost facuta la inceputul lunii decembrie, in care vorbeste despre.

ADINA FLOREA, DESPRE DOSARUL IN CARE E CITATA KOVESI: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, astazi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

Adina Florea, despre dosarul in care este citata Kovesi: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Se va respecta legea

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

UPDATE Adina Florea: Kovesi va fi audiata la Sectia de anchetare a magistratilor n urma unei sesizari a lui Sebastian Ghita. n primul rnd se va respecta legea

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi va fi audiata la Sectia de investigare a magistratilor intr-un dosar deschis in decembrie 2018, in urma unei sesizari a lui Sebastian Ghita, a declarat, joi dimineata, procurorul Adina Florea, adjuncta acestei structuri controversate, infiintate in acest an dupa modificarea legilor justitiei de catre coalitia PSD-ALDE. Adina Florea - propusa de mai multe ori la sefia DNA, in locul lui Kovesi, si refuzata de presedintele Iohannis - a sustinut ca in acest caz vor fi respectate drepturile tuturor persoanelor implicate, si, in primul rand, va fi respectata legea.

Sebastian Ghita, audiat de procurori, direct din Serbia

Aflat in Serbia, Sebastian Ghita a inceput sa vorbeasca cu procurorii. El a fost audiat timp de 4 ore, prin videoconferinta in legatura cu plangerile facute impotriva magistratilor de la DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )