Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Ordonanta de urgenta pentru fondul suveran, cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Ordonanta de urgenta pentru fondul suveran, cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum. continuă pe Adevărul

Orban: OUG pentru fondul suveran este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pna acum; vor sa praduiasca banii n proiecte inutile

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum, potrivit Mediafax.

Teodorovici: Avem toate avizele pentru Fondul Suveran. Intra saptamna aceasta n sedinta de Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti, la Parlament, ca proiectul de ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) a primit toate avizele si va intra pe ordinea de zi a sedintei de saptamana aceasta a Executivului.

Ludovic Orban: Fondul Suveran este cea mai mare escrocherie. Le va permite sa praduiasca fara nicio jena (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a condamnat in termeni duri infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare prin ordonanta de urgenta aratand ca acesta va fi cea mai mare escrocherie din Romania.

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii

Guvern a adoptat, joi, ordonanta de urgenta privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acesta a precizat ca va exista un capital de 9 miliarde de lei.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran

Guvernul a adoptat, astazi, Ordonanta privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), care ar urma sa aiba o capitalizare de circa 9 miliarde de lei. Ulterior, vor fi stabilitate si companiile care intra in Fond, a anuntat, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ludovic Orban: Dragnea si Tariceanu au scris o noua marti neagra in istoria Romaniei. Raportul MCV si rezolutia arata foarte clar ca liderii PSD si ALDE sunt antieuropeni (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ca prin rezolutia Parlamentului European arata ca institutia apara Justitia din Romania. Mai mult, liderul liberal sustine ca din citirea raportului MCV se poate.

Ludovic Orban: Parlamentul European apara Justitia de PSD. Raportul MCV si rezolutiaarata foarte clar ca Dragnea si Tariceanu sunt antieuropeni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ca prin rezolutia Parlamentului European arata ca institutia apara Justitia din Romania. Mai mult, liderul liberal sustine ca din citirea raportului MCV se poate intelege ca Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu sunt impotriva UE si antieuropeni.

Ludovic Orban: Un clan de derbedei politici, specializati in infractiuni, a capturat statul roman.Parlamentul European apara Justitia de PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ca prin rezolutia Parlamentului European arata ca institutia apara Justitia din Romania. Mai mult, liderul liberal sustine ca din citirea raportului MCV se poate intelege ca Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu sunt impotriva UE si antieuropeni.

Fondul Suveran va fi adoptat prin ordonanta de urgenta. Eugen Teodorovici: Avem toate avizele necesare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti ca au fost obtinute toate avizele necesare pentru infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), iar proiectul de ordonanta de.

Guvernul va stabili ce companii vor face parte din Fondul Suveran de Investitii

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind cadrul general de infiintare a fondurilor suverane, urmand ca Executivul sa stabileasca si companiile care vor face parte din el.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )