Libnet.ro
UNICEF

22:47

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie. continuă pe B1

SURSE: Joi, sedinta de guvern pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Surse oficiale sustin ca guvernul se va reuni joi pentru a adopta ordonanta de urgenta privind migratia primarilor la alte partide politice fara a-si pierde mandatul. Potrivit acestora, ministerele mai au inca de facut unele observatii la ordonanta, aceasta nefiind discutata inca la nivelul Executivului.

Klaus Iohannis, despre OUG privind migratia primarilor: Se legifereaza traseismul politic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, referitor la ordonanta de urgenta ce priveste migratia primarilor fara sa isi piarda mandatul, ca acum se legifereaza traseismul politic si ca.

Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali: Nu-mi cereti sa fac declaratii si sa ma antepronunt

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost intrebat, miercuri, cum va reactiona institutia cu privire la OUG referitoare la migratia alesilor locali, aratand ca deocamdata discutia e despre lucruri care nu.

VIDEO Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE si a SUA in legatura cu ordonanta privind migratia primarilor

Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE la Bucuresti, precum si ambasada SUA, in legatura cu ordonanta Guvernului care ar permite migratia politica a primarilor, atentionand asupra pericolului fraudarii alegerilor prezidentiale de catre PSD. Consideram ca astfel Ponta si PSD pregatesc fraudarea alegerilor prezidentiale si pun in pericol imaginea externa a Romaniei ca stat democratic, in care sansele sunt egale intre competitori. Am subliniat faptul ca prin inregimentarea politica a alesilor locali ai opozitiei in PSD si satelitii sai se creeaza in mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din noiembrie, se arata intr-un comunicat semnat de liderii grupurilor parlamentare PNL si PDL, George Scutaru si Tinel Gheorghe.

Surse: Guvernul ar putea discuta in sedinta de marti ordonanta privind migratia primarilor

Guvernul ar putea discuta in sedinta de marti ordonanta de urgenta prin care alesii locali vor avea posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul. Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca liberalii vor ataca in instanta, in contencios administrativ, ordonanta de urgenta care ar permite traseismul politic al primarilor, cu solicitarea suspendarii actului normativ si sesizarii Curtii Constitutionale.

PNL va ataca OUG privind traseismul primarilor

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca liberalii vor ataca in instanta, in contencios administrativ, ordonanta de urgenta care ar permite traseismul politic al primarilor, cu solicitarea suspendarii actului normativ si sesizarii Curtii Constitutionale.

ACL va proiecta un film in fata Palatului Victoria in care vor fi prezentate efectele ordonantei privind migratia primarilor (FOTO)

Alianta Crestin Liberala ACL) va proiecta, joi, un film in fata Palatului Victoria in care va prezenta efectele ordonantei privind migratia primarilor de la un partid la altul, ce se asteapta sa fie adoptata.

Basescu: Ponta fuge de raspundere in cazul Valcov. Maine, cand Guvernul permite traseismul primarilor, pleaca in Turcia si face altcineva treaba murdara

Presedintele Traian Basescu a sustinut astazi, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa in care l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru ca nu si-ar fi asumat numirea lui Darius Valcov in Guvern. El a vorbit si despre OUG privind migratia primarilor, dar si despre ordonanta care modifica Legea Educatiei si a facut un apel la Avocatul Poporului sa atace aceste acte la Curtea Constitutionala.

Ordonanta de Urgenta privind migratia politica a primarilor ar putea fi discutata joi in sedinta de Guvern

Guvernul ar putea discuta joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind migratia politica, document care a starnit critici aprinse din partea partidelor de Opozitie. Mentionam ca este a doua sedinta de Guvern din aceasta saptamana. Imediat dupa sedinta, premierul Victor Ponta va pleca in Turcia pentru a participa la ceremonia oficiala de instalare in functie a noului presedinte, Recep Tayyip Erdogan.

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu OUG privind primarii

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu ordonanta privind migrarea primarilor, pentru a semnala derapajul PSD si al Guvernului Ponta de la normele democratice, a declarat, ieri, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3112 seconds )