Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose: Am declarat cu totii ca nu ne atingem de Pilonul II de pensii, banii raman acolo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudose: Am declarat cu totii ca nu ne atingem de Pilonul II de pensii, banii raman acolo

ACTUALIZARE 17:52 Executivul nu se va atinge de Pilonul II de pensii, a dat asigurari astazi premierul Mihai Tudose, in plenul Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 17:28 Tudose, in Parlament: Cresterea economica anuntata in proiectia de buget pe acest an a fost de 5,2% *ACTUALIZARE 17:02 Turcan: Domnule prim-ministru, sa raspundeti cu sinceritate, fara referiri din argoul specific baltilor Brailei *ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose: Nu ne atingem de Pilonul II de pensii, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca Guvernul nu se atinge de Pilonul II de pensii si ca banii acumulati in acest Pilon raman acolo.

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Am declarat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a fost chemat luni sa dea explicatii in fata parlamentarilor, in urma unei solicitari a celor de la PNL. in acest context, seful guvernului a declarat ca.

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, la Neptun, atacurile recente si repetate ale premierului Mihai Tudose la adresa bancilor, spunand ca in toate tarile civilizate bancile reprezinta inima economiei capitaliste si a economiei libere de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )