Libnet.ro
UNICEF

08:00

Eugen Nicolicea, despre referendum: in PSD nu s-a luat o decizie. in general este o atitudine de ignorare

Antena3 Antena3,
Eugen Nicolicea, despre referendum: in PSD nu s-a luat o decizie. in general este o atitudine de ignorare

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a vorbit la Antena 3 despre referendumul de duminica si despre remanierea Guvernului, care ar putea include o restructurare. Restructurarile nu se fac pentru a rezolva un conflict. continuă pe Antena3

EUGEN NICOLICEA: Referendumul nu ar trebui sa fie arma cuiva

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a carui nominlizare la Ministerul Justitiei a fost respinsa de presedintele Klaus Iohannis, afirma ca referendumul nu este si nu ar trebui sa fie arma cuiva, ca in partid nu s-a luat o decizie privind votul la referendum, dar ca, in general este o atitudine de ignorare a solicitarilor presedintelui, tinand de greselile facute.

Eugen Nicolicea: Iohannis a incalcat Constitutia.Referendumul nu este si nu ar trebui sa fie arma cuiva

Deputatul PSD Eugen Nicolicea,politician refuzat de presedintele Klaus Iohannis pentru portofoliul Justitiei, afirma ca referendumul nu este si nu ar trebui sa fie arma cuiva, ca in partid nu s-a luat o decizie privind votul la referendum.

Pintea, despre senatorul PSD care a fost transportat de urgenta cu elicopterul: A existat o puternica justificare medicala

Ministrul Sanatatii a declarat ca transportul cu elicopterul, de la Suceava la Bucuresti, al senatorului PSD Virginel Iordache a fost justificat si pacientul nu ar fi fost transferat daca nu ar fi existat probleme. Pintea a mai precizat ca sunt criterii clare ale Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si ca decizia s-a luat pe baza unei puternice justificari medicale.

Petre Daea, mesaj ironic despre referendum: Cand apar inutilitati, le ocolesc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a transmis un mesaj ironic cu privire la organizarea referendumului pe justitie. intrebat de jurnalisti daca va vota la refrendumul de.

Petre Daea, intrebat despre referendum: Uneori, cand apar inutilitati, le ocolesc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, la Sebes, referitor la referendum, ca inca nu s-a hotarat daca va vota si ca, de obicei, ocoleste inutilitatile, transmite Mediafax.

Sorina Pintea despre senatorul PSD adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru o enteroviroza: Transportul se face la solicitarea personalului medical, cu o puternica justificare medicala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, referindu-se la senatorul PSD Virginel Iordache, despre care presa locala a scris ca a cerut sa fie transportat la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul din Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, ca solicitarea in astfel de cazuri vine din partea personalului medical si se realizeaza cu o puternica justificare medicala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )