Libnet.ro
UNICEF

15:00

Eugen Teodorovici anunta DECAPITARI in PSD: De ce nu? Si acest lucru va fi transat CEX

B1 B1,
Eugen Teodorovici anunta DECAPITARI in PSD: De ce nu? Si acest lucru va fi transat CEX

Presedintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, s-a aratat nemultumit de voturile obtinute de Viorica Dancila in anumite judete si a declarat ca unii lideri judeteni ar putea fi sanctionati pentru slaba. continuă pe B1

Eugen Teodorovici: Lucrul bine facut al lui Iohannis este de-a dreptul stricat. Guvernul meu e deja pe antidepresive

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine pe pagina sa de Facebook ca lucrul bine facut al lui Iohannis este de-a dreptul stricat si abandonat, iar Guvernul meu e deja pe antidepresive.

Dr. Adrian Mina: Nu iti ingrijesti corect dintii? Acest lucru iti poate afecta creierul!

Sunt mari sanse ca o dantura neingrijita sa afecteze inclusiv buna functionare a creierului. Bolile aparute in cavitatea orala pot reduce calitatea vietii si pot creste si riscul aparitiei altor afectiuni grave. Medicul stomatolog Adrian Mina explica in ce mod neglijenta cu care tratam dintii ne poate afecta cum nu se poate mai rau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: Rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat ca PSD nu ia in calcul o forma de contestare in cazul in care rezultatele oficiale vor da o alta ordine a candidatilor la prezidentiale,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )