Libnet.ro
UNICEF

05:45

EUGEN TEODOROVICI: Astazi, incheiem discutiile cu ministerele pe rectificare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Astazi, incheiem discutiile cu ministerele pe rectificare

ACTUALIZARE Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca nu sunt prevazuti bani in bugetul de anul acesta pentru referendumul de modificare a Constitutiei. ---- *ACTUALIZARE Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit, in sensul ca a fost deja luata finantare si pentru anul viitor, iar banii se folosesc pentru a finanta partea de deficit in ansamblul sau, a declarat, astazi, ministrul finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici si-a pus medicii din Romania in cap. Cum a gafat in timpul unei declaratii de presa

Eugen Teodorovici a facut o serie de declaratii controversate in privinta sistemului medical din Romania. Doctorii nu-l vor ierta prea curand pentru cele afirmate in cursul zilei de miercuri. Teodorovici, gafa monumentala: in sistemul medical lipseste calitatea umana Eugen Teodorovici a declarat, in cursul zilei de miercuri, ca sistemului de sanatate din Romania ii lipseste .

Eugen Teodorovici a inregistrat la OSIM sloganul pentru Cotroceni

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a inregistrat la OSIM sloganul Insist pentru Romania. Premierul Viorica Dancila ar vrea ca Eugen Teodorovici, unul dintre oamenii sai de incredere, sa fie.

inca un pas spre candidatura. Eugen Teodorovici a inregistrat la OSIM sloganul pentru Cotroceni: Insist pentru Romania

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a inregistrat la OSIM sloganul Insist pentru Romania. Premierul Viorica Dancila ar vrea ca Eugen Teodorovici, unul dintre oamenii sai de incredere, sa fie candidatul PSD pentru prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul.

Eugen Teodorovici, declaratie SOC: in sistemul medical LIPSESTE CALITATEA UMANA

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca in sistemul medical romanesc lipseste calitatea umana. Ce ne lipseste? Poate ne suparam daca spunem asa, direct, cred ca totusi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )