Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici, bagat in sedinta de Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa

B1 B1,
Eugen Teodorovici, bagat in sedinta de Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa

Ministerul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afost chemat, joi, la raport de catre Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa. Potrivit lui Teodorovici, discutiile nu s-au axat pe. continuă pe B1

Liviu Dragnea anunta o sedinta de bilant al Guvernului: Ce spune seful PSD despre remaniere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca, saptamana viitoare, premierul Viorica Dancila va face un mini bilant al Guvernului. Evaluarea activitatii Executivului va fi prezentata in sedinta.

Eugen Teodorovici, despre scaderea salariilor din sanatate: Exista astfel de situatii punctuale, au fost situatii nefericite

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat joi ca scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt cazuri izolate. Exista astfel de situatii punctuale unde au fost situatii nefericite.

Eugen Teodorovici, despre mecanismul de transfer al pensiei de la Pilonul I la II

Mecanismul pentru transferul pensiei de la Pilonul I la Pilonul II ar putea fi pus pe masa Guvernului pana la finalul primului semestru din acest an, a anuntat, miercuri, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Florian Coldea baga zazanie in PSD! Liviu Dragnea si Claudiu Manda isi arunca replici dure dupa audierea generalului SRI

Audierea generalului Florian Coldea starneste scandal in PSD. Seful partidului, Liviu Dragnea, l-a certat public pe seful comsiiei SRI din Parlament, Claudiu Manda, pentru modul in care a fost facuta audierea.

Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguta Vasilescu si Viorica Dancila sa dea RAPORTUL dupa vizita la Cotroceni

Liviu Dragnea le-a chemat la raport pe Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu, dupa intrevederea pe care acestea au avut-o saptamana trecuta cu Klaus Iohannis. Au trecut sarbatorile pascale, seful PSD.

intalnire de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila si Olguta Vasilescu dau raportul dupa vizita la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila are o intalnire, la aceasta ora, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutie participa si ministrul Muncii, Lia Olguta.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu ministrul francez de Externe: Ce i-a reprosat liderul PSD oficialului de la Paris

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut joi o intalnire cu ministrul francez al Afacerilor Externe, Jean-Yves Le Drian, in cadrul careia cei doi au discutat, printre altele, despre parteneriarul.

Pilonul II de pensii a fost transformat in Fondul Personal de imbogatire al lui Liviu Dragnea

Tineretul National Liberal TNL) afirma ca discutia din jurul Pilonului II de pensii nu aduce beneficii decat liderului PSD, Liviu Dragnea, si partidului pe care acesta il conduce.

Viorica Dancila, despre relatia cu Liviu Dragnea: Acest lucru mi l-a cerut

Viorica Dancila a vorbit miercuri seara despre zvonurile potrivit carora numele sau ar fi luat in calcul pentru preluarea partidului si despre relatia sa cu Liviu Dragnea. Eu sunt un om dintr-o bucata.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Familia traditionala cu tinerica Irina Tanase

Victor Ponta il desfiinteaza pe Liviu Dragnea. Fostul premier acuza Guvernul PSD ca discuta foarte multe subiecte, mai putin cele care afecteaza viitorul economic al tarii. Victor Ponta da si un exemplu:.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )