Libnet.ro
UNICEF

17:45

Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban si Florin Citu la o dezbatere despre economie si finante

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban si Florin Citu la o dezbatere despre economie si finante

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, i-a invitat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la o dezbatere pe teme legate de economie si finante organizata la Academia. continuă pe Antena3

Teodorovici, dupa dezvaluirile lui Citu: Daca ar fi ne luam dupa alegatiile sale, ar trebui sa ma prezint ca Eugen Teodorovici, alias Al Capone. Sunt Al Capone cum e el seful FBI

Eugen Teodorovici l-a acuzat pe Florin Citu, cel care i-a urmat la Ministerul Finantelor, ca nu stie sa citeasca un buget si ca a prezentat date trunchiate in conferinta de joi. Ministrul.

Ministrul Citu analizeza posibilitatea de a-i face plangere penala lui Eugen Teodorovici. Rares Bogdan: Dandy a fost contabilul mafiei

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, joi, ca ar putea fi depusa o plangere penala impotriva lui Eugen Teodorovici, dupa dezastrul pe care liberalii l-au gasit in economie. Totodata,.

Florin Citu despre legatura dintre Orlando Teodorovici si Al Capone

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, joi, in prima sa conferinta de presa ca ministru, ca,.

Eugen Teodorovici anunta DECAPITARI in PSD: De ce nu? Si acest lucru va fi transat CEX

Presedintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, s-a aratat nemultumit de voturile obtinute de Viorica Dancila in anumite judete si a declarat ca unii lideri judeteni ar putea fi sanctionati pentru slaba.

FLORIN CITU: Economia Romaniei a fost condusa in ultimii trei ani dupa doua bugete, pe modelul Al Capone

Economia Romaniei, in ultimii trei ani, a fost condusa dupa doua bugete, unul prezentat in Parlament si altul pentru finantarea baronilor locali, exact metoda folosita de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc si unul pentru el, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin Citu, transmite Agerpres.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: in ultimii ani, economia Romaniei a fost condusa dupa doua bugete, unul fiind folosit pentru finantarea baronilor locali. E exact ca metoda folosita de Al Capone (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, situatia gasita la minister dupa plecarea PSD de la guvernare. Citu a declarat ca, in ultimii ani, Romania a fost.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

Florin Citu: Leul s-a depreciat pe fondul unor cifre slabe din economie

Ministrul Finantelor a precizat joi ca deprecierea leului in raport cu euro si alte valute a fost o miscare venita pe fondul unor cifre proaste din economie. Florin Citu a declarat la Digi 24 ca a observat deprecierea leului din ultimele zile si ca scaderea de joi nu i s-a parut o miscare foarte mare a monedei nationale, potrivit Mediafax.

Viorica Dancila ii recomanda lui Florin Citu sa nu se mai comporte ca la gradinita: il compatimesc cu sinceritate

Fostul premier Viorica Dancila i-a recomandat actualului ministru alFinantelor, Florin Citu, sa nu se mai comporte ca la gradinita si sa-si pondereze discursul in functie de realitatile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )