Libnet.ro
UNICEF

00:06

EUGEN TEODOROVICI: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen.

Cadouri de protocol, scoase la vanzare pe internet: Cravata si esarfa VIP Presedintia Romaniei UE 2019 pentru 2.500 de lei (FOTO)

Nici bine nu s-a terminat presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene ca unul din participantii la evenimente a decis sa faca rost de o suma importanta din bani prin a scoate la vanzare cadoul de.

Eugen Teodorovici si-a pus medicii din Romania in cap. Cum a gafat in timpul unei declaratii de presa

Eugen Teodorovici a facut o serie de declaratii controversate in privinta sistemului medical din Romania. Doctorii nu-l vor ierta prea curand pentru cele afirmate in cursul zilei de miercuri. Teodorovici, gafa monumentala: in sistemul medical lipseste calitatea umana Eugen Teodorovici a declarat, in cursul zilei de miercuri, ca sistemului de sanatate din Romania ii lipseste .

EUGEN TEODOROVICI: Astazi, incheiem discutiile cu ministerele pe rectificare

ACTUALIZARE Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca nu sunt prevazuti bani in bugetul de anul acesta pentru referendumul de modificare a Constitutiei. ---- *ACTUALIZARE Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit, in sensul ca a fost deja luata finantare si pentru anul viitor, iar banii se folosesc pentru a finanta partea de deficit in ansamblul sau, a declarat, astazi, ministrul finantelor, Eugen Teodorovici.

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

FLORIN CITU (PNL): Eugen Teodorovici nu are nici un interes sa reglementeze pensiile speciale

Eugen Teodorovici nu are nici un interes sa reglementeze pensiile speciale, pentru ca nu vrea sa-si puna in cap Curtea de Conturi, militarii, magistratii si colegii parlamentari, declara la RFI senatorul PNL Florin Citu. Asta dupa ce ministrul de Finante a anuntat la Romania TV ca va propune un pachet de masuri care va reglementa inclusiv pensiile speciale. Florin Citu mai spune ca sistemul de pensii din Romania este falimentar.

Eugen Teodorovici a pus tunurile pe pensiile speciale

Ministerul Finantelor Publice va prezenta Guvernului un pachet de masuri care va reglementa inclusiv situatia pensiilor speciale, menirea acestuia fiind de a asigura o mai eficienta cheltuire a banului public, a declarat miercuri la Romania TV Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Eugen Teodorovici, declaratie SOC: in sistemul medical LIPSESTE CALITATEA UMANA

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca in sistemul medical romanesc lipseste calitatea umana. Ce ne lipseste? Poate ne suparam daca spunem asa, direct, cred ca totusi.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru romani: Ne imprumutam pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone

Romania se imprumuta pentru a asigura nevoi de finantare pe diferite zone iar din punct de vedere al costurilor tara trebuie analizata comparativ cu state din aceeasi zona nu cu cele din zona euro, considera.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )